Ga naar de inhoud

Uitnodigingen kinderfeestje klimmen

Gefeliciteerd! Je kindje is jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden. Is je mini een echte avonturier en altijd aan het klimmen en klauteren? Dan is een kinderfeestje in bijvoorbeeld een klimbos een leuk idee. Ga in dat geval voor een bijpassende uitnodiging over klimmen op het feestje.

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

De uitnodigingen voor een kinderfeestje klimmen maken

In tegenstelling tot het klimmen zelf, hoef je bij het maken van de uitnodigingen voor het kinderfeestje niet te zwoegen. Maak de uitnodigingen zo avontuurlijk en stoer als je zelf wil, in slechts een paar klikken. En dat kan vanaf op de bank! 

Ons aanbod uitnodigingen voor een kinderfeestje met klimmen

Klimmen op je verjaardagsfeestje is natuurlijk ontzettend leuk en stoer om te doen. Het is dan ook heel leuk om hier een bijpassende uitnodiging bij te kiezen. Gaan jullie naar een bos? Laat dan de jungle of dieren terugkomen in de uitnodigingen voor het kinderfeestje. Of kies een van onze andere uitnodiging voor een actief kinderfeestje en voeg krachtige figuren en robuuste kleuren zoals donkergroen en -blauw toe. Kaartje2go heeft de grootste kaartencollectie van Nederland, er is dus hoe dan ook een kaartje dat bij jullie kindje past.

Vind de perfecte uitnodiging voor een klim kinderfeestje

Zie je door de bomen het (klim-)bos niet meer? Maak dan gebruik van ons handige filtermenu. Deze vind je aan de linkerkant van de site. Klik net zoveel voorkeuren, thema’s en stijlen aan tot je de perfecte uitnodiging hebt gevonden. De echte inspanning kan dan mooi even wachten tot het klimmen zelf.

Maak een gratis Kaartje2go account aan

Meld je aan voor een gratis Kaartje2go account en profiteer van ontzettend veel voordelen. 

  • Al je ontwerpen worden automatisch opgeslagen. 
  • Profiteer automatisch van onze ingelogde klantenkorting. Krijg de eerste proefdruk gratis. 
  • Het eerste kaartje is helemaal gratis. 

Zelf de uitnodigingen voor het klim kinderfeestje ontwerpen

Als je houdt van ontwerpen en zelf graag de uitnodigingen voor het klimfeestje wil samenstellen kan je kiezen voor een blanco kaart. Kies een lege kaart in het wit of in een vrolijke kleur en ontwerp erop los tot de uitnodiging perfect is. 

Het feestbeest is natuurlijk het middelpunt van het kinderfeestje én de uitnodiging. Kijk daarom eens tussen onze fotokaarten. Daar hebben we kaarten waar je een of meerdere foto’s van de jarige op kunt zetten. 

Uitnodigingen kinderfeestje klimmen bestellen

Het ontwerp is klaar en het is tijd om de kaartjes te gaan bestellen. Laat de uitnodigingen naar een hoger niveau klimmen door er leuke extra’s bij te bestellen. Of kies voor een van onze luxe papiersoorten om de uitnodigingen extra te laten opvallen. We hebben verschillende leuke extra’s die fantastisch bij de uitnodigingen passen.

Uitnodigingen kinderfeestje klimmen versturen

Bij Kaartje2go kan je de uitnodigingen voor het kinderfeestje van je kind op twee manieren versturen. Laat de kaartjes bij jou thuis in een pakketje bezorgen, of verstuur alle uitnodigingen rechtstreeks naar alle uitgenodigde kindjes. We leggen beide opties verder voor je uit.

  • Thuis bezorgen: Wanneer je ervoor kiest om de uitnodigingen thuis te laten bezorgen komen deze in een pakketje aan. Verpak de uitnodigingen in een envelop en eventuele extra’s die je hebt besteld. Zo kan je jarige superster de uitnodigingen zelf uitdelen aan alle vriendjes en vriendinnetjes. 
  • Rechtstreeks versturen: Kies je voor deze optie, dan nemen wij het meeste werk voor je uit handen. We versturen de kaarten naar de adressen van iedereen die uitgenodigd is. Dit is bijvoorbeeld een prettige optie wanneer je kindje in de vakantie jarig is, of als hij of zij vriendjes en vriendinnetjes heeft die verder weg wonen.  Het enige wat jij hoeft te doen is de adressen verzamelen. Dit doe je eenvoudig met onze handige adresverzoeker. De ouders van de kindjes zetten dan direct de adressen in je Kaartje2go adresboek.  

Tip: Voor 20:00 besteld = vandaag nog verzonden. In 95% van de gevallen betekent dit dat je uitnodigingen morgen door de brievenbus vallen!

Extra tip: Bekijk onze feestelijke blog voor tips en inspiratie voor feestjes, uitnodigingen en activiteiten.  

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.