Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging klimfeestje

Gefeliciteerd! Je kindje is jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden. Is jullie mini een echte avonturier en altijd aan het klimmen en klauteren? Dan is een kinderfeestje in een klimbos of indoor klimhal een leuk idee. En bij Kaartje2go vind je een bijpassende uitnodiging voor het klimfeestje.

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Ons aanbod uitnodigingen voor een kinderfeestje met klimmen

Klimmen op je kinderfeestje is natuurlijk ontzettend leuk en stoer om te doen. Het is dan ook heel leuk om hier een bijpassende klim uitnodiging bij te kiezen. Gaan jullie naar een bos? Laat dan de jungle of dieren terugkomen in de uitnodiging voor het kinderfeestje in een klimbos. Zie je door de bomen het bos niet meer? Maak dan gebruik van ons handige filtermenu. Klik net zoveel voorkeuren, thema’s en stijlen aan tot je de perfecte uitnodiging voor het klimfeestje hebt gevonden. De echte inspanning kan dan mooi even wachten tot het klimmen zelf ;-) 

🧗 Andere leuke activiteiten voor een kinderfeestje: Zwemmen, lasergamen en bowlen

Zelf een uitnodiging voor het klimfeestje maken

In tegenstelling tot klimmen zelf, hoef je bij het maken van de uitnodigingen voor het klim kinderfeestje niet te zwoegen. Maak de kaart zo avontuurlijk en stoer als je zelf wil, in slechts een paar klikken. Zo werkt het: 

  • Kies een kaart uit onze collectie “Uitnodiging kinderfeestje klimmen” en klik op “Kaart bewerken”. Je kunt ook met een blanco kaart beginnen. 
  • Laat je creativiteit de vrije loop! Voeg bijvoorbeeld een stoere foto van de jarige toe, of plaats feestelijke figuren op de kaart. 
  • Schrijf een passende tekst op de uitnodiging voor het kinderfeestje klimbos. 
  • Plaats de bestelling en laat de jarige de kaartjes uitdelen aan alle vriendjes en vriendinnetjes. 

🧗 Tip: Jullie zoon of dochter is natuurlijk het middelpunt van het klim kinderfeestje én de uitnodiging. Kijk daarom ook eens tussen onze fotokaarten. Zo kun je de jarige pas echt in het zonnetje zetten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.