Ga naar de inhoud

Uitnodiging kinderfeestje graffiti

Gefeliciteerd! Je kind is bijna jarig en dat is reden genoeg voor een fantastisch kinderfeestje. Is het feestbeest een echte kunstenaar en gaan alle potloden, stiften en potjes verf er zo doorheen? Dan past een graffiti kinderfeestje helemaal bij de verjaardag van jullie zoon of dochter

Graffiti uitnodigingen voor het kinderfeestje maken

Bij ons maak je in een handomdraai de mooiste uitnodigingen voor het graffiti feestje van je kind. Oefen je creativiteit alvast in onze handige kaartmaker, hier maak je namelijk snel en makkelijk de mooiste uitnodigingen. Kies een mooie kaart uit onze collectie en start met ontwerpen, bewerken en personaliseren. Hiervoor hoef je dus niet met potloden, spuitbussen en stiften aan de slag. 

Ons aanbod uitnodigingen voor een graffiti kinderfeestje

Bij een creatief kinderfeestje past natuurlijk een uitnodiging in graffiti thema. Kies een leuke kaart uit een van onze graffiti uitnodigingen en pas hem helemaal naar wens aan zodat hij perfect bij de jarige past. Wordt je kindje bijvoorbeeld 10 jaar, of zit hij/zij al verder in de tienerjaren, verwerk dit dan door de leeftijd groot op de kaart te zetten. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor het ontwerpen van een perfecte graffiti uitnodiging. Dat kan ook niet anders, Kaartje2go heeft namelijk de grootste kaartencollectie van Nederland. 

Vind de perfecte graffiti feest uitnodiging

Maak het jezelf gemakkelijk en filter door alle opties heen. Met behulp van ons filtermenu vind je snel het allermooiste kaartje voor jullie kleine kunstenaar. Klik net zoveel voorkeuren, thema’s en stijlen aan als je zelf wil totdat er nog maar een paar kaarten overblijven. Zo kom je extra snel bij de perfecte kaart uit, heel handig dus!

Maak een gratis Kaartje2go account aan

Maak een account bij ons aan en geniet van ontzettend veel voordelen en extra’s. We zetten ze even voor je op een rijtje:

  • Sla je kaartjes op in je account. Al je ontwerpen worden automatisch opgeslagen. Zo hoef je de uitnodigingen niet in een keer af te maken en kan je ermee aan de slag wanneer je zelf wil. 
  • Profiteer van onze ingelogde klantenkorting. Deze varieert van 10 cent tot 1 euro per kaart en staat automatisch aan als je ingelogd bent. Dat scheelt!
  • Ontvang je eerste proefdruk gratis. Extra handig als je de kaart nog even wil checken voordat je deze besteld. 
  • Je eerste kaartje is helemaal gratis. Ontvang je eerste kaartje helemaal gratis en voor niets. Ee cadeautje van ons, voor jou!

Zelf een uitnodiging ontwerpen voor het graffiti kinderfeestje

Zelf de echte kunstenaar in jezelf naar boven halen? Kies er dan voor om te beginnen met een blanco kaart. Op deze manier kan je helemaal zelf bepalen hoe de uitnodiging eruit gaat zien. Ga voor een vrolijke achtergrond en schrijf er een leuke tekst bij in een graffiti lettertype. Maak er een fotokaart van door mooie foto’s van de jarige kunstenaar op de uitnodiging te plaatsen en voeg vrolijke figuren toe. Varieer met allerlei kleuren en kaders tot de kaart helemaal perfect is. 

Uitnodigingen voor het graffiti kinderfeestje bestellen

Als het graffiti ontwerp klaar is, dan is het bestellen van de kaartjes ook zo gepiept. Voeg nog een aantal leuke extra’s toe om de uitnodigingen nog meer creativiteit uit te laten stralen. Zo hebben we luxe papiersoorten, gekleurde enveloppen en bijpassende sluitzegels. Een leuke opwarmer voor alle uitgenodigde kinderen. 

De graffiti kinderfeestje uitnodigingen versturen

Uitnodigingen versturen kan op twee verschillende manieren. Thuis ontvangen in een pakketje of direct naar de uitgenodigde kinderen versturen. We leggen beide opties voor je uit.

Thuis ontvangen

Met deze optie ontvang je alle kaarten en eventuele extra’s thuis in een pakketje. Versier de uitnodigingen zelf met extra’s en geef ze mee aan de jarige job om ze uit te delen aan al zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes. 

Rechtstreeks versturen

Kies je voor deze optie, dan bestel je de kaarten en laat je ons de rest van het werk doen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je kindje jarig is in de vakantie of als er vriendjes of vriendinnetjes ver weg wonen. Met deze optie versturen wij namelijk alle uitnodigingen direct naar de adressen van de uitgenodigde kinderen. Bij deze optie is het helaas niet mogelijk om extra’s te bestellen. 

Welke optie je ook kiest, we versturen ze supersnel! Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, is vandaag nog verzonden namelijk. In 95% van de gevallen liggen de kaartjes de volgende dag op de mat.

🎈Tip: Bekijk ons feestelijke Kaartje2g blog voor meer inspiratie en tips voor feestjes, uitnodigingen en andere activiteiten. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.