Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging kinderfeestje graffiti

Gefeliciteerd! Jullie kind is bijna jarig en dat is reden genoeg voor een fantastisch kinderfeestje. Is het feestbeest een echte kunstenaar en gaan alle potloden, stiften en potjes verf er zo doorheen? Organiseer dan een graffiti kinderfeestje en stuur een leuke graffiti uitnodiging.

Vind de perfecte graffiti feest uitnodiging

Bij een creatief feestje past natuurlijk een uitnodiging in een graffiti thema. Met behulp van ons filtermenu vind je snel het allermooiste kaartje voor jullie dochter of zoon. Vink bijvoorbeeld de lievelingskleur van de jarige kunstenaar aan. Klopt de leeftijd op de graffiti uitnodiging niet? Dit pas je eenvoudig aan in onze kaartmaker.  

👩‍🎨 Staat de activiteit voor het kinderfeestje nog niet vast? Neem dan ook eens een kijkje bij onze uitnodigingen voor een film-, game- of zwemfeestje

Graffiti uitnodigingen voor een kinderfeestje maken 

De kunstenaar in jezelf naar boven halen? Oefen dan je creativiteit alvast in onze kaartmaker en maak binnen een handomdraai de mooiste uitnodigingen voor het graffiti feestje van jullie kind. Een feestelijke graffiti uitnodiging heb je al in een paar stappen gemaakt. Wij zetten ze voor je onder elkaar: 

  • Kies een kaart uit onze kinderfeestje uitnodigingen collectie of start met een blanco kaart. 
  • Klik vervolgens op “Kaart bewerken”. Dan zetten wij de online potloden, stiften en spuitbussen alvast voor je klaar. 
  • Voeg een feestelijke foto van de jarige kunstenaar toe en combineer dit met vrolijke figuren. Verfspetters doen het bijvoorbeeld supergoed op een uitnodiging voor een graffiti feest. 
  • Schrijf een bijpassende tekst aan de binnenkant. Wil je het extra leuk maken? Selecteer dan het lettertype “Happy”. Zo staat de tekst in graffiti lettertype op de uitnodiging. Tof!
  • Controleer de uitnodigingen en bestel ze als je helemaal tevreden bent. Zo kan jullie kleine Picasso de meesterwerk uitdelen aan al zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes. 

👩‍🎨 Tip: Goed met verf, maar iets minder met woorden? Wij tippen je heel veel leuke teksten voor op de uitnodiging van een graffiti kinderfeestje.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.