Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Zakelijke kerstkaarten & kerstwensen

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Zakelijke kerstkaarten maken

Met een zakelijke kerstkaart wens je je klanten prettige feestdagen en kun je ook je bedrijf of organisatie in de kijker zetten. Het is een beetje als een visitekaartje. Tijdens de kerstvakantie heeft iedereen het heel druk, dus veel tijd om een professionele kerstkaart te versturen, is er meestal niet. Wij ontwierpen een aantal zakelijke kerstkaarten die erg eenvoudig te verzenden zijn en waarmee je toch een goede indruk maakt. Het is heel gemakkelijk om ze aan te maken. Je kan ook een eigen foto of logo toevoegen en de kaart op maat van je bedrijf of organisatie maken. 

Betrouwbare verzending

Kies voor rechtstreeks versturen (wij posten dan de kaarten voor je) of een pakketje kaarten thuis geleverd krijgen.
Bekijk levertijden

Zakelijke kerstwensen

Zakelijke kerstkaarten versturen is in de meeste bedrijven en organisaties een traditie. Bij ons kun je dit gebruik verderzetten door enkele eenvoudige stappen te volgen. Met de kaartenmaker maak je originele kerstwensen aan die je onmiddellijk naar je volledige klantenbestand kunt sturen.

Zakelijke kerstkaart aanmaken

Hoe zo’n kaart aanmaken? Selecteer een zakelijke kerstkaart uit ons ruime aanbod kerstkaarten en voeg je adressenbestand toe. Ofwel maak je zelf een mooie kaart voor je bedrijf of organisatie. Dat gaat heel snel en is ook gemakkelijk. Voeg een eigen tekst en foto’s toe en verstuur gewoon. Een zakelijke kerstkaart hoeft niet persé een bijzondere tekst te hebben, maar als je wat inspiratie wilt opdoen, dan kun je eens kijken bij onze onze teksten voor zakelijke kerstkaarten. Voeg het adressenbestand van de zaak of de organisatie toe (Excel of csv), en vink de adressen aan naar wie de kaart gestuurd moet worden.

Hoe maak ik een zakelijke kerstkaart aan?

Selecteer een zakelijke kerstkaart uit het assortiment kaarten of personaliseer een kaart met een foto en/of een eigen tekst. Deze kun je toevoegen in de kaartenmaker, waardoor je een echte originele zakelijke kerstkaart krijgt. Vraag je je af wat je zoal als tekst op de kerstkaart voor je bedrijf of organisatie kunt zetten, dan raden we je aan om eens te gaan kijken naar de verzameling teksten speciaal voor zakelijke kerstkaarten, die we op onze tekstenpagina hebben samengebracht. Verzenden is ook helemaal niet moeilijk. Laad je eigen eigen adressenbestand in Excel of csv op in ons systeem en vink de adressen aan waarnaar je een kaart wilt versturen. Kies daarna voor de optie ‘pakketje’ als je meer dan één kaart wilt laten leveren. Wij zorgen ervoor dat de zakelijke kerstkaarten voor jouw klantenbestand tijdig de deur uitgaan. Je hoeft verder niets meer te doen.