Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?
Zakelijke kerstkaarten
Zakelijke kerstkaartenBedankt voor 2019 en een voorspoedig 2020!
Zakelijke nieuwjaarskaart a whole new decade 20twenty
zakelijke kerst en nieuwjaarskaart met fotocollage kerstboom
Zakelijke kerstkaart feestdagen goud sneeuwvlokken en foto
Stijlvolle zakelijke kerstkaart met slingers en typografie
Kerstkaart hulst krans zakelijk
Zakelijke kerstkaart rood kerstboom- Een gouden kerst
Zakelijke vierkante kerstkaart met ruimte voor logo
zakelijke kerstkaart sterren goud logo
Zakelijke kerstkaart met lichtjes en sterren
Zakelijke kerstkaart met 3 foto's
Stijlvolle zakelijke kerstkaart met gouden spetters
Zakelijke kerstkaart goudlook fotocollage met sterren
  • Bestellen op factuurbasis
  • Plaats eenvoudig logo, tekst en foto’s
  • Eenvoudig adresseren
Kerstkaart Neon Xmas
Kerstkaart zakelijke met fotocollage en goudlook letters
Zakelijke kerstkaart zwart voor 2 foto's en goud
Zakelijke kerstkaart rood met foto en goud
Zakelijke kerstkaart industrieel lampjes foto's
Krijtbord kaart met sierlijke letters internationaal
Zakelijke kerstkaart rood met label en foto
Zakelijke kerstkaart confetti feestdagen foto's
Stijlvolle zakelijke kerstkaart met beton en typografie
Zakelijke kerstkaart met peace en goudlook takje
Zakelijke kerstkaart foto goud confetti
Zakelijke kerstkaart met foto en gouden confetti
eKomi
Kaartje2go gets a 9.6 out of 10 using 11405 ratings

Zakelijke kerstkaarten & kerstwensen

Zakelijke kerstkaarten maken

Met een zakelijke kerstkaart wens je je klanten prettige feestdagen en kun je ook je bedrijf of organisatie in de kijker zetten. Het is een beetje als een visitekaartje. Tijdens de kerstvakantie heeft iedereen het heel druk, dus veel tijd om een professionele kerstkaart te versturen, is er meestal niet. Wij ontwierpen een aantal zakelijke kerstkaarten die erg eenvoudig te verzenden zijn en waarmee je toch een goede indruk maakt. Het is heel gemakkelijk om ze aan te maken. Je kan ook een eigen foto of logo toevoegen en de kaart op maat van je bedrijf of organisatie maken. 

Zakelijke kerstwensen

Zakelijke kerstkaarten versturen is in de meeste bedrijven en organisaties een traditie. Bij ons kun je dit gebruik verderzetten door enkele eenvoudige stappen te volgen. Met de kaartenmaker maak je originele kerstwensen aan die je onmiddellijk naar je volledige klantenbestand kunt sturen.

Zakelijke kerstkaart aanmaken

Hoe zo’n kaart aanmaken? Selecteer een zakelijke kerstkaart uit ons ruime aanbod kerstkaarten en voeg je adressenbestand toe. Ofwel maak je zelf een mooie kaart voor je bedrijf of organisatie. Dat gaat heel snel en is ook gemakkelijk. Voeg een eigen tekst en foto’s toe en verstuur gewoon. Een zakelijke kerstkaart hoeft niet persé een bijzondere tekst te hebben, maar als je wat inspiratie wilt opdoen, dan kun je eens kijken bij onze onze teksten voor zakelijke kerstkaarten. Voeg het adressenbestand van de zaak of de organisatie toe (Excel of csv), en vink de adressen aan naar wie de kaart gestuurd moet worden.

Hoe maak ik een zakelijke kerstkaart aan?

Selecteer een zakelijke kerstkaart uit het assortiment kaarten of personaliseer een kaart met een foto en/of een eigen tekst. Deze kun je toevoegen in de kaartenmaker, waardoor je een echte originele zakelijke kerstkaart krijgt. Vraag je je af wat je zoal als tekst op de kerstkaart voor je bedrijf of organisatie kunt zetten, dan raden we je aan om eens te gaan kijken naar de verzameling teksten speciaal voor zakelijke kerstkaarten, die we op onze tekstenpagina hebben samengebracht. Verzenden is ook helemaal niet moeilijk. Laad je eigen eigen adressenbestand in Excel of csv op in ons systeem en vink de adressen aan waarnaar je een kaart wilt versturen. Kies daarna voor de optie ‘pakketje’ als je meer dan één kaart wilt laten leveren. Wij zorgen ervoor dat de zakelijke kerstkaarten voor jouw klantenbestand tijdig de deur uitgaan. Je hoeft verder niets meer te doen.