Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kaartje jubileum medewerker

Toosten met champagne, uitgebreid tafelen in een restaurant of borrelen in de bedrijfskantine. Een werkjubileum verdient het om gevierd te worden. Hierbij geldt: hoe langer een medewerker een dienst is, hoe groter de werkgever uitpakt. Maar een mooie jubileumkaart hoort er altijd bij!

Voor elk werkjubileum een jubileumkaart

Bij Kaartje2go hebben we een grote collectie zakelijke kaarten. Wij staan als bedrijf graag stil bij de mijlpalen van onze collega’s, en motiveren jou graag hetzelfde te doen. Daarom hebben we een groot aanbod aan jubileumkaarten om een werkjubileum te vieren. Ook een medewerker in het zonnetje zetten en laten weten dat je zijn of haar toewijding waardeert? Organiseer een jubileumfeest, etentje of borrel en nodig collega’s uit.

Kaart 12,5 jaar in dienst

Zoek je een kaart voor een medewerker die 12,5 jaar in dienst is? De getallen op onze kaarten zijn eenvoudig aan te passen in onze kaartmaker. Je hoeft alleen maar op het getal (bijvoorbeeld ‘10) te klikken om het te veranderen. Veel bedrijven belonen een koperen dienstverband met een half bruto maandsalaris, een cadeau of een diner.

25 jaar in dienst kaart

Zo’n tien tot twintig jaar geleden kwam een 25-jarig jubileum nog regelmatig voor in bedrijven. Tegenwoordig wisselen mensen echter steeds sneller van baan, wat een dienstverband van 25 jaar extra bijzonder maakt. Is ook bij jou in het bedrijf iemand 25 jaar in dienst? Dan is een feestje zeker op z’n plaats!

Kaart 40 jaar in dienst

Als iemand 40 jaar in dienst is, kun je met recht zeggen dat degene tot het meubilair behoort. Vooral in de huidige tijd komt dit zelden meer voor. Een mooie jubileumkaart, een bedachtzaam cadeau en en het ondernemen van een gezellige activiteit met collega’s zijn - naast een jubileumuitkering - dan ook zeer welkom.

Kaartje jubileum werk: verzendopties

Een jubileumkaart verdient een luxe verpakking. Laat de uitnodigingen daarom eerst thuis - of op kantoor - bezorgen en stop de werkjubileum kaart in een zilveren, gouden of parelmoeren envelop. Wil je voorkomen dat een van je collega’s de uitnodiging op zijn of haar bureau laat slingeren? Direct naar thuisadressen versturen kan ook! 

Tip: Ben je van plan om ook de partner van de jubilaris uit te nodigen? Dan kun je dat het best telefonisch doen om te voorkomen dat de verrassing in duigen valt.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.