Grappige kerstkaarten

Ga voor een grappige kerstkaart met foto

Kunnen de lachspieren van je vrienden en familie wel een goede work-out gebruiken? Stuur ze een grappige kerstkaart om die mondhoeken omhoog te tillen. Want zeg nou zelf … wat is er leuker dan het verspreiden van een gezonde dosis humor en positiviteit? Niets nee! Dus kies een grappige kerstkaart uit die je ogen laat stralen, pas het ontwerp naar wens aan en verstuur de kerstgroet op een datum naar keuze.

Een grappige kerstkaart maken

De pret begint bij het uitkiezen van een grappige kerstkaart. Je hebt namelijk de keuze uit honderden humoristische kerstkaarten met foute woordgrappen, creatieve zinspelingen en grappige illustraties. Heb je graag de lolbroek aan? Filter dan op ‘eigen foto’ en plak je hoofd op het lichaam van een kerstman, rendier of elfje. Lachen = gegarandeerd!

Wil je er zeker van zijn dat jouw kerstkaart 100% uniek is? Start met een blanco kaart en gebruik een grappig kiekje van jou, je partner of de rest van je gezin als basis. Een uitgebreide kerstshoot is niet nodig, want met onze kaartenmaker voeg je eenvoudig grappige elementen als een baard, snor of gewei toe. 

Twijfel je of een grappige kerstkaart wel in jouw straatje - of die van de ontvanger - past? In ons assortiment vind je meer dan duizenden kerstkaarten in verschillende stijlen. Er zit dus vast een funky, liefdevolle of magische kerstkaart tussen die je aanspreekt.

Hoe ga je te werk?

Organiseer een fotoshoot. Zoek een leuke achtergrond en verzamel wat attributen. Neem voldoende foto’s zodat die ene perfect picture er zeker tussen zit.

  • Kies je favoriete kaart uit onze meer dan 200 grappige kerstkaarten.

  • Werk je foto eventueel af met grappige figuren en leuke details. Geef jezelf een witte baard, een rode neus of zet een kerstmuts of rendiergewei op je hoofd. Of voeg een filter of fotokader toe.

  • Schrijf een grappige tekst. Inspiratie nodig? Neem een kijkje op onze kerstwensen.

  • Klaar? Plaats je bestelling of vraag een gratis proefdruk aan.

Grappige kerstkaarten in alle soorten en formaten

Tussen de meer dan 200 grappige kerstkaarten van Kaartje2go vind je ongetwijfeld jouw favoriete exemplaar. Zo zijn de kaarten er in verschillende formaten: een enkele of dubbele kaart, rechthoekig of vierkant. Daarnaast heb je de keuze uit kerstkaarten met eigen foto, cartoons, dieren of gekke figuren. Hippe kerstkaarten met originele motieven of moderne ontwerpen in trendy kleuren. Wil je vooraf weten hoe jouw kaart er precies zal uitzien? Vraag dan je gratis proefdruk!

Kerstwensen met humor

In de editor voeg je gemakkelijk je persoonlijke kerstwensen toe aan je kerstkaart. Humor doet het altijd goed. Ga dus voor een grappige tekst. Geen inspiratie? Wij verzamelden de leukste teksten voor kerstkaarten. Een originele woordspeling, een tof gedicht of een zelf verzonnen rijmpje. Laat je fantasie de vrije loop!

Grappige kerstwensen

Een humoristische kerstkaart is niet compleet zonder een grappige tekst. Daarom hebben we een aantal grappige kerstwensen voor je op een rijtje gezet. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een lieve of mooie tekst op te zetten. Helpende hand nodig? Neem een kijkje bij deze teksten voor op een kerstkaartje.

Ik wens je een witte kerst. Maar als de witte wijn op is, drink dan rode.

De Kerstman weet of je stout of braaf bent geweest, maar ik wens je toch een vrolijk Kerstfeest!

Geniet, dans, schitter, straal Kies er niet eentje,maar doe het dit jaar allemaal.

Zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar Moge 2022 een jaar worden van feestjes en veel bier, maar ook een jaar van verdraagzaamheid en plezier.

Eenvoudig en snel verstuurd

Wil je er zeker van zijn dat je kerstkaarten voor de feestdagen arriveren? Verstuur ze dan uiterlijk 19 december. Naast de most wonderful time of the year is het namelijk ook de drukste periode voor postbezorgers. Met name als je decemberzegels gebruikt, kan het een paar dagen langer duren dan je gewend bent.

Vind je het leuk als jouw kerstkaart de eerste is die bij iemand op de mat valt dit jaar? Geef dan 5 december als verzenddatum op. Zodra de Sint het land uit is, beginnen sommige Christmas lovers namelijk al met het versturen van kerstkaarten, ophangen van lichtjes en het optuigen van de kerstboom.

Steun een goed doel

Kaartje2go werkt samen met een aantal goede doelen, waaronder CliniClowns, Amnesty International en SOS Kinderdorpen. Zo maak je iemand blij met een grappige kerstkaart én steun je het goede doel. Twee vliegen in één klap.

Maak je keuze uit ons aanbod kerstkaarten voor goede doelen en help onze wereld een stukje mooier te maken. Jij kiest je kaart, wij zorgen ervoor dat het geld bij de juiste organisatie terecht komt

Veelgestelde vragen

Het is erg eenvoudig om zelf je grappige kerstkaart te maken. Klik op de leukste kaart uit onze galerij en kies voor ‘Kaart bewerken’. Voeg de leukste figuren, kaders en achtergronden toe om de kaart persoonlijker te maken. Schrijf een leuke tekst en bestel de kaarten. Een kind kan de was doen! 

Dat kan zeker! Bij Kaartje2go mag je een aantal keren per jaar een gratis proefdruk aanvragen, zo ook voor je kerstkaartje. Tot 22 december kun je een gratis proefdruk maken als je bent ingelogd met je gratis account. Wil je liever zonder account een proefdruk bestellen? Dan betaal je €0,49 per proefdruk. 

Lees hier meer informatie over de gratis proefdruk voor kerstkaarten.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.352 beoordelingen