Ga naar de inhoud
SinterklaaskaartenWie zoet is krijgt een kaartje van Sint

Cadeautips van de Sint: 🍫 Snoepgoed | 🎁 Speelgoed |  ✅ Sinterklaascadeaus

Extra's bij je kaartje
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.464 beoordelingen

Sinterklaaskaarten aanmaken

Kies een sinterklaaskaart uit onze uitgebreide collectie sinterklaaskaarten. Je kunt ook zelf met een eigen foto aan de slag gaan. Er zijn veel sinterklaasversieringen om je kaart mee te verfraaien. Vergeet niet om een leuke persoonlijke boodschap van jullie of van sinterklaas zelf op de kaart te zetten!

Sinterklaaskaarten knutselen

Het maken van een sinterklaaskaart is heel moeilijk en al in drie stappen geregeld! Na het toevoegen van de tekst aan de binnenkant van de kaart en de sinterklaasversieringen kun je meteen de kaarte versturen.

Sinterklaaskaart aanmaken

In onze kaartencollectie vind je een heleboel leuke sinterklaaskaarten, maar je kan natuurlijk ook zelf jouw eigen sinterklaaskaart maken. Je kan namelijk zelf foto's en teksten toevoegen en met onze leuke figuren en kaders kun je jouw kaart versieren. Weet je niet wat je op jouw kaart moet zetten? Kijk dan eens bij onze leuke teksten en gedichten voor Sinterklaas!

Wil je een paar kleine pietjes verblijden met een mooie kaart en cadeau? Of wil je je familie uitnodigen voor een gezellige pakjesavond? Maak dan een mooie kaart voor het heerlijk avondje. Een sinterklaaskaart maken doe je makkelijk en snel zelf. Bekijk alle mooie ontwerpen in de galerij en kies het leukste kaartje uit. Klik op voor ‘Kaart bewerken’ en leef je uit in de kaartmaker. Voeg leuke foto’s, kaders en figuren toe om de kaart op te vrolijken. Pas de tekst aan en schrijf een gave persoonlijke uitnodiging voor jouw neefjes, nichtjes en kindjes. Klik op verzenden en wij doen de rest voor je.

Dat kan zeker! Kies een kaart uit de galerij en klik op voor ‘Kaart bewerken’. Vervang de huidige foto op het kaartje door gemakkelijk een eigen foto toe te voegen. Je kan een foto bijvoorbeeld gebruiken als achtergrond, voor op de kaart of in een collage. Maak de kaart zo gezellig als je wil. Ontwerp je het kaartje liever helemaal zelf? Begin dan met een blanco kaart. Zie jij je kleine pietjes al schitteren op het kaartje? Ga direct aan de slag en verras jouw familie en vrienden!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.