Ga naar de inhoudGa naar het filter
Gratis proefdruk

Gratis proefdruk

Ben je van plan om geboortekaartjes, uitnodigingen of trouwkaarten te bestellen, maar wil je eerst weten hoe jouw kaart eruit komt te zien? Dan is een gratis proefdruk echt iets voor jou. Voel het papier, beoordeel de kleur en krijg een goede indruk van hoe jouw kaartje straks bij de ontvanger op de mat valt.

Hoe werkt het?

  1. Kies een kaart uit de collectie.
  2. Klik op “proefdruk bestellen”.
  3. Maak je kaart
  4. Rond je kaart gratis af

Heb je al een kaartje ontworpen? Volg de stappen in het orderproces en kies bij verzendwijze voor ‘Proefdruk bestellen’. Ben je ingelogd, dan rond je de bestelling gratis af. Kom je er niet helemaal uit? Laat ons klanttevredenheidsteam je helpen!

1. Kies je kaart

Kies je kaart

2. Klik op "gratis proefdruk"

Gratis proefdruk

3. Maak je kaart persoonlijk

Gratis proefdruk

4. Rond je bestelling gratis af

Gratis proefdruk

Zo ziet jouw proefdruk pakketje eruit

proefdruk pakketje

Naast jouw zelf ontworpen kaart, bevat het proefdruk pakketje een mapje met voorbeelden van onze papiersoorten en envelopkleuren. Zo kun je goed zien en voelen welke keuze je wilt maken voor je uiteindelijke bestelling! Ook doen we er een flyer bij met informatie over de vervolgstappen. Heb je vragen na ontvangst van je proefdruk? Neem dan gerust contact op met ons klanttevredenheidsteam!

Kan ik ook bestellen zonder account?

Ja, maar zonder account betaal je €0,49 voor je proefdruk. Maak daarom een account aan, dan is je proefdruk ECHT helemaal GRATIS. Bovendien bewaren we jouw proefdruk in je account, zodat je deze gemakkelijk terug kan vinden voor het plaatsen van je uiteindelijke bestelling.

TIP: Maak een account aan. Alleen dan is jouw proefdruk helemaal gratis.

Waar kan ik mijn proefdruk terugvinden?

Heb je al een proefdruk gemaakt, maar kun je deze niet meer terugvinden. Klik dan op onderstaande links:

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.