Ga naar de inhoudGa naar het filter
Verjaardagskaart met leeftijd

Verjaardagskaart met aanpasbare leeftijd

Een verjaardagskaart met het cijfer van de leeftijd op de voorkant is altijd plezant om te krijgen. Voor de iets ouderen is het bijzonder en om de ontvanger te laten weten dat hij/zij toch echt een bepaalde leeftijd heeft bereikt, kiest men dan voor een kaart met een cijfer op de voorkant. Maar ook kinderen vinden het het heel plezant om weer een jaartje ouder te worden en dat in grote letters te zien staan. Daarom vind je alle verjaardagskaarten met een aanpasbare leeftijd in deze categorie ‘verjaardagskaart met aanpasbare leeftijd’.

Verjaardagskaart met leeftijden

Kaartje2go heeft voor elke leeftijd een toepasselijke verjaardagskaart. Vond je de juiste kaart maar staat er niet het juiste cijfer van de leeftijd op? Verander dan snel de leeftijd  in de kaartmaker. Het is heel gemakkelijk om dat te veranderen. Verander bijvoorbeeld 30 in 40 jaar of 20 in 21 jaar. Elke verjaardag is natuurlijk een belangrijke mijlpaal in iemands leven en daarom mag je dat gerust op de kaart aangeven. Bekijk ook onze verjaardagskaarten voor mannen of vrouwen.

De meest voorkomende leeftijden in de categorie verjaardagskaarten met leeftijden:

De leeftijd is op deze kaarten altijd aanpasbaar maar er zijn nog andere manieren om je kaart te personaliseren natuurlijk. Zo kun je aan de binnenkant van het kaartje een persoonlijke tekst zetten en het geheel versieren met vrolijke figuurtjes en kaders. Ze zijn gemakkelijk op het kaartje aan te brengen. Als je het kaartje voor 20u bestelt, gaat het dezelfde dag nog op de post.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.