Ga naar de inhoudGa naar het filter
Kerstkaarten hip

Hippe kerstkaarten

Verras je vrienden en familie met een hippe kerstkaart! Met een kekke kerstkaart die helemaal volgens de laatste trends is, stuur jij een moderne kerstgroet. Je hebt keuze uit een grote collectie trendy en moderne kerstkaarten, dus er zit vast iets voor je bij.

Moderne kerstkaarten maken en versturen

Ben jij op zoek naar moderne kerstkaarten om jouw vrienden en familie te verrassen met kerst? Bij Kaartje2go vind je de hipste ontwerpen speciaal voor jou gemaakt door onze designers, helemaal volgens de laatste trends.

Ga jij voor trendy of hip?

Onze kerstkaarten zijn er in veel verschillende stijlen, met mooie kleuren, leuke figuren en prachtige illustraties. Denk aan retro elementen en felle kleuren, maar ook kaartjes met eenvoudige afbeeldingen van dieren en kerstfiguren. Met ons ruime aanbod van 1500 hippe kerstkaartjes zit er ongetwijfeld een kaart tussen die perfect bij jou past.

Gebruik de filters en vind de mooiste kerstkaart in jouw stijl. Upload je eigen foto’s, voeg een tekst toe en versier je kaart met hippe figuren en kaders.

Wat maakt een kerstkaart hip?

Ben je op zoek naar een hippe kerstkaart of wil je zelf moderne kerstkaarten maken? We leggen je graag uit wat een kerstkaart hip en trendy maakt. Dit herken je aan één of meerdere van de volgende eigenschappen:

  • Sierlijke lettertypes en typografie
  • De kleuren goud, donkerblauw en zilver
  • Botanische elementen
  • Patronen met sterren, stippen en sneeuwvlokken
  • Retro en vintage elementen
  • Speelse lijnen en vlakken
  • Ruimte voor het uploaden van je eigen foto

Meer inspiratie voor je kerstkaart

Zoek je naar meer inspiratie? Iets anders dan hip? Stuur bijvoorbeeld een stijlvolle kerstkaart of een kerstkaart met een eenvoudig design. En wil je graag weten wat je op je kerstkaart kunt schrijven, dan hebben we sprankelende teksten om iemand fijne feestdagen te wensen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.