HalloweenkaartenSchrikbarend-leuke kaartjes voor Halloween
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.636 beoordelingen

Halloween kaarten

Halloween kaarten maken

Met Halloween kun je ook een Halloweenkaartje of een uitnodiging voor een Halloweenfeestje versturen. MetKaartje2go gaat dat snel en gemakkelijk. Kies een Halloween kaart die bij je past en verstuur ze via ons. Dat gaat heel snel en gemakkelijk met de kaartenmaker. Je hoeft alleen een adres in te vullen en wij doen de rest. Een eigen foto aan de kaart toevoegen kan ook in de kaartenmaker. Probeer het eens uit. 

Halloween kaart aanmaken

In onze collectie Halloweenkaarten vind je zeker een kaart die jou genoeg aan het griezelen brengt. Dus als je ze verstuurt, zal de ontvanger er zeker ook plezier aan hebben, Wil je zelf een eigen griezelfoto aan een kaart toevoegen, dan kan dat ook. Zelfs teksten en figuren toevoegen is een optie. Maak jouw persoonlijke griezelkaart en jaag je vrienden de schrik op het lijf. 

Waar komt Halloween vandaan?

Halloween was oorspronkelijk een oogstfeest dat bij de Kelten gevierd werd en Samhain heette. Ze vierden dat feest op 31 oktober, als Keltische variant van nieuwjaar. De winter begon voor hen op 1 november en dat was ook meteen de start van het nieuwe jaar. Op Samhain stond volgens hen de deur naar de onderwereld open. Zo gingen de zielen van de doden naar de onderwereld. Dat werd gevierd met een groot feest. Maar ook demonen konden door deze deur naar de gewone wereld komen. Om de demonen af te schrikken, gingen de Kelten zich dan verkleden en zo ontstond Halloween.