Ga naar de inhoudGa naar het filter
Klassieke trouwkaarten

Klassieke trouwkaarten

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Klassieke trouwkaarten passen perfect bij een traditionele bruiloft. De mooiste dag van je leven wil je graag met belangrijke mensen in je omgeving vieren. Om iedereen te laten weten dat jullie het jawoord aan elkaar gaan geven, stuur je makkelijk de mooiste klassieke trouwkaarten naar iedereen toe.

Klassieke trouwkaarten met een chique randje

Klassieke trouwkaarten zijn nog steeds helemaal van deze tijd. De rustige ontwerpen met sierlijke letters zijn modern en geven de kaart een chique uitstraling. Klassieke trouwkaarten herken je vaak aan traditionele figuren zoals bladeren, bloemen of hartjes. De lichte en effen achtergronden zorgen ervoor dat de trouwkaart een rustige uitstraling heeft zodat jullie trouwplannen de hoofdrol krijgen. Om je trouwfeest extra aandacht te geven kan je kiezen voor gouden foliedruk op je kaart. Hierdoor glinstert je kaart en kan je bepaalde elementen extra laten opvallen. Een gouden accent past goed op een klassieke trouwkaart, goud straalt namelijk warmte, luxe en elegantie uit.

Trouwkaarten voor je traditionele bruiloft

Statig, elegant of zwierig met krullende letters: traditionele trouwkaarten kunnen als dag en nacht van elkaar verschillen. Toch hebben traditionele trouwkaarten ook veel met elkaar gemeen. Zo hebben ze allemaal iets authentieks over zich, wat het belang van de grote dag benadrukt. Het authentieke en traditionele karakter geeft de trouwkaart een romantische touch. Vintage, stijlvol of minimalistisch trouwkaarten zorgen ook voor dit gevoel. Het zijn allemaal trouwthema’s die perfect passen bij een traditionele bruiloft. De kaarten maak je extra persoonlijk door een mooie foto van jullie twee toe te voegen. Veel plezier op jullie grote dag!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.