Ga naar de inhoudGa naar het filter

Trouwkaart silhouet

Een trouwkaart met silhouet is perfect voor een bruidspaar dat op zoek is naar een moderne en stijlvolle uitnodiging voor hun bruiloft. Vooral de trouwkaarten met een maan erop zien er magisch uit, maar ook die met een gouden silhouet zijn betoverend mooi.

Less is more: trouwkaarten met silhouet

Trouwkaarten met een silhouet op de voorkant laten de kracht van eenvoud zien. De ontwerpen ogen minimalistisch, maar geven je het gevoel dat ze helemaal af zijn. Het grote contrast tussen de vormen en de achtergrond geeft de trouwkaart een speels en mysterieus karakter. De binnenkant van de silhouet trouwkaarten is doorgetrokken in dezelfde stijl en biedt ruimte voor een foto, informatie over de bruiloft en een persoonlijke tekst.

Trouwkaarten met een gouden silhouet

Een trouwkaart met een gouden silhouet is een echte eyecatcher. De glimmende foliedruk laat het silhouet nog meer opvallen en geeft de trouwkaart een warme en luxe uitstraling. Naast het silhouet kunnen ook andere elementen op de kaart gouden foliedruk hebben, denk bijvoorbeeld aan tekst en decoratie in de vorm van confetti of hartjes. Maak de trouwkaart helemaal af met een gouden envelop en een mooie sluitzegel.


🏳️‍🌈 Tip: op zoek naar queer trouwkaarten met een silhouet? Bij Kaartje2go vind je meerdere ontwerpen met twee mannen of vrouwen. Ideaal voor verloofde stellen die een knipoog willen geven naar hun queer wedding.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.