Goedkope trouwkaarten

Jullie gaan trouwen, wat leuk! Een bruiloft kost natuurlijk best wat geld, dus het is fijn om hier en daar wat kosten te kunnen besparen. Kies daarom voor goedkope trouwkaarten, dan hou je geld over voor andere leuke dingen. Goedkoop, leuk en luxe, zo kunnen onze trouwkaarten omschreven worden. Bestel een gratis proefdruk en ontdek of het kaartje bij jullie past. Alvast een hele gezellige trouwdag gewenst!

Goedkope trouwkaarten maken 

Heb je altijd al zelf een leuke, maar toch goedkope trouwkaart willen ontwerpen? Dit kan makkelijk en snel op de website van Kaartje2go. Wij leggen je in een paar simpele stappen uit hoe je dit doet.

  1. Kies het leukste kaartje uit de galerij en klik op ‘kaart bewerken’.
  2. Voeg de leukste kaders, figuren en symbolen toe en leef je helemaal uit.
  3. Schrijf een persoonlijke uitnodiging voor je familie en vrienden.
  4. Bestel een gratis proefdruk of rond direct je bestelling af. 

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan eens de originele, klassieke en moderne trouwkaarten. 

Gratis proefdruk bestellen

Wil je er zeker van zijn dat je de leukste en goedkoopste trouwkaarten bestelt? Kies er dan voor om een gratis proefdruk te bestellen. Je ontvangt een leuk pakketje thuis met het trouwkaartje en meer informatie over gekleurde enveloppen, sluitzegels en meer. Zet het trouwkaartje een paar dagen in woonkamer en kijk er samen met je partner naar. Zijn jullie er samen gelukkig mee? Het kaartje staat klaar in je account om direct besteld te worden.

Goedkope trouwkaarten bestellen

Het bestellen van goedkope trouwkaarten kun je makkelijk en snel doen via onze website. Het is mogelijk om de adressen van je familie en vrienden op te slaan in je adresboek. Gebruik onze handige adresverzoeker om je dierbaren via een linkje naar hun adres te vragen. Bezorg je de kaartjes liever zelf? Laat het pakketje dan naar je eigen huisadres versturen. Zo kun je de kaartjes zelf rondbrengen. Gezellig! Heb nog vragen over het maken of versturen van onze kaartjes? Neem contact op met ons team klanttevredenheid en zij helpen je graag verder. Alvast een fantastische trouwdag toegewenst!

 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.327 beoordelingen