Moderne trouwkaarten

Moderne trouwkaart met foto

Een moderne trouwkaart herken je aan de strakke vlakken en lijnen met ruimte voor je eigen foto. Een moderne trouwkaart met foto is helemaal van deze tijd. Voeg je eigen foto toe en ontwerp jouw unieke trouwkaartje. Nadat je een foto hebt uitgekozen kun je er een fotokader of figuren aan toevoegen om het plaatje compleet te maken. 

Wil je graag meerdere foto’s toevoegen? Kies dan een trouwkaart met fotocollage uit. Hier kun je meerdere foto’s op speelse wijze aan toevoegen. Deze zijn in verschillende vlakken geplaatst voor een strakke en moderne uitstraling.

Strak en stijlvol - Moderne huwelijksuitnodigingen

Als je gaat trouwen dan is het belangrijk om dicht bij je eigen stijl te blijven. Voor een moderne bruiloft kies je dan ook moderne trouwkaarten uit. Deze trouwkaarten herken je aan de strakke lijnen, grote vlakken en stoere elementen. Ook heeft het kaartje vaak een modern lettertype. Daarnaast zie je vaak strepen of stippen en het gebruik van felle kleurvlakken. Over het algemeen geldt: moderne trouwkaarten hebben geen of weinig fratsen en een strakke, stijlvolle uitstraling. 

TIP: Maak je save the date kaartjes, bedankkaarten en menukaarten in dezelfde stijl.

Moderne trouwkaarten bestellen

Bij Kaartje2go kun je heel eenvoudig je trouwkaartjes bestellen. Kies je favoriete kaart uit de collectie en klik vervolgens op ‘kaart bewerken’. In de kaartmaker kun je alle elementen van jouw moderne trouwkaart aanpassen: kleuren, lettertype en achtergrond. Daarnaast kun je zelf veel elementen toevoegen: een foto, figuren en fotokaders. Schrijf een leuke en persoonlijke tekst en je bent klaar om je trouwkaarten te bestellen. Laat ze als pakketje gratis thuisbezorgen of maak gebruik van onze verzendservice. Wij sturen de kaarten dan rechtstreeks naar de ontvangers toe. Wil je graag weten hoe jouw kaarten eruit komen te zien? Bestel dan eerst een gratis proefdruk.

Trouwkaarten in verschillende stijlen

Heb je nog niet de trouwkaart gevonden die je zoekt? Wij hebben nog veel meer collecties met uitnodigingen voor de bruiloft. Bekijk bijvoorbeeld eens onze hippe trouwkaartjes, originele huwelijkskaartjes of bohemian trouwkaarten.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.344 beoordelingen