Ga naar de inhoudGa naar het filter
Trouwkaart ticket

Trouwkaarten met ticket

Een festival bruiloft is al een unieke gebeurtenis op zich, maar het kiezen van de juiste uitnodiging kan ‘de grote dag’ nog specialer maken. Ook van plan om te trouwen in festivalstijl? Dat doe je natuurlijk niet alleen, maar met al je vrienden en familie om je heen. Stuur ze dus gauw een trouwkaart met een ticket erop en maak je klaar voor de mooiste dag van je leven!

Trouwkaarten in festivalstijl

Dansen onder de sterrenhemel, snacken van hippe foodtrucks en ongedwongen chillen in de loungezone. Een festival wedding spreekt veel stellen aan en biedt een scala aan mogelijkheden. Hetzelfde geldt voor onze uitnodigingen: ze kunnen allemaal naar wens aangepast worden. Voeg bijvoorbeeld een dagprogramma toe in de vorm van een line-up of geef de sfeer van de dag weer door de trouwkaart te versieren met lampionnen, muzieknoten of een vintage bus. Meer op zoek naar een uitnodiging met een stoere, robuuste uitstraling? Ook onze trouwkaarten met kraftlook passen uitstekend bij een bruiloft in festivalstijl.

Ticket als trouwkaarten trend van 2024!

Wist je dat je tickets als trouwkaart steeds vaker ziet? Het is dan ook een van de leuke trouwkaarten trends van 2024! Onze designers hebben daarom nog een hele rits ticket trouwkaarten gemaakt, dus er zijn er genoeg om uit te kiezen. We hebben trouwens meer toffe trouwkaarten trends voor het komende jaar ontdekt:

🛵 Trouwkaarten met voertuigen

Stijlvolle trouwkaarten

🌸 Trouwuitnodigingen met bloemen

Trouwkaarten met gouden tickets voor VIP’s

Veel bruidsparen maken onderscheid tussen dag- en avondgasten als ze save-the-date kaarten of trouwkaarten gaan versturen. Je inner circle laten weten dat ze het hele feest bij mogen wonen? Een uitnodiging met gouden letters maakt direct duidelijk dat ze VIP’s zijn. Dit geldt al helemaal voor onze trouwkaarten met foliedruk: door het glimmende laagje vallen de gouden letters, cijfers en hartjes nog meer op! Het festivalgevoel nog verder versterken? Deel op de grote dag speciale polsbandjes uit, ook als leuke herinnering voor later.

Ticket trouwkaart voor een destination wedding

Een bruiloft op het strand klinkt als een droom, maar kan in het regenachtige Nederland al gauw in een nachtmerrie veranderen. Veel stellen trekken dan ook naar tropische oorden voor een beach wedding. Ga ook jij in het buitenland trouwen? Verras vrienden en familieleden door ze een trouwkaart met boarding pass te sturen. Elk van onze trouwkaarten met deze tickets is tot in detail aan te passen. Verander dus gerust de streepjescode, zet er een vluchtnummer op of voeg een vliegtuig aan de trouwkaart toe.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.