Ga naar de inhoudGa naar het filter

Vintage trouwkaarten

Vintage trouwkaarten

Vintage bruiloften komen helemaal terug en met goede reden. Het thema is romantisch, verrassend én biedt volop ruimte voor eigen interpretatie. Daarom hebben onze designers een uitgebreide collectie vintage trouwkaarten gemaakt. Kies een ontwerp dat jou aanspreekt en geef er een eigen draai aan met onze online kaartmaker.

Zijn jullie van plan een vintage bruiloft te organiseren? Nodig je vrienden en familie uit met een vintage trouwkaart voor jullie huwelijk. Zo licht je alvast een tipje van de sluier op en geef je je gasten een idee van jullie grote dag. In onze collectie trouwkaarten vind je zowel kaarten met een retro look als kaarten die rustieker zijn. Je kunt binnen het vintage thema dus alle kanten op. Vintage vibes! 

De perfecte kaart voor je vintage bruiloft maken

Jullie liefde is uniek, dus het is logisch dat je naar een trouwkaart zoekt die dat weerspiegelt. Kies daarom voor een vintage trouwkaart in een botanische stijl, met een kraftlook of juist een nostalgische look. Pas het ontwerp vervolgens naar wens aan met onze online kaartenmaker. Je kunt natuurlijk ook even snuffelen bij onze andere trouwkaarten. Hebben jullie ‘the one’ gevonden? Bedenk dan eerst welke trouwtekst op de trouwkaart moet komen. Zo weet je zeker dat je genoeg ruimte overhoudt en dat alle belangrijke informatie erop komt te staan. Om je hierbij te helpen hebben we een handig overzicht gemaakt met welke informatie op een trouwkaart thuishoort

Tip: Bekijk ook onze trouwkaarten met een minimalistische uitstraling. 

Retro trouwkaarten 

Ben je op zoek naar trouwkaart uitnodigingen voor een retro huwelijk? Een kaart met een ouderwetse uitstraling kan erg mooi zijn. Het roept nostalgische gevoelens op en geeft een eigen look and feel aan je trouwkaarten. Onze designers hebben niet stilgezeten en hebben de leukste kaarten voor je klaargezet in bovenstaande galerij. Wil je eerst onze trouwkaart testen? Kies dan voor de gratis proefdruk en ontvang de kaart eerst thuis. Bestel de trouwkaarten zo’n 6 tot 8 weken voor jullie vintage bruiloft. Zo vergroot je de kans dat alle genodigden aanwezig kunnen zijn. Een hele fijne trouwdag gewenst! 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.