Ga naar de inhoudGa naar het filter
Bloemen trouwkaart

Trouwkaart bloemen

🌸 Laat jullie liefde bloeien met een bloemen trouwkaart. Rozen voor een romantische bruiloft, droogbloemen voor een boho-wedding… voor iedere bruiloft is is er een leuke trouwkaart met bloemen in onze collectie te vinden. Scroll door de galerij, kies jullie favoriet en voeg eenvoudig persoonlijke touches toe. Veel kaart-maak-plezier!

Trouwkaarten met bloemen: daar fleur je van op! 

Bloemen zijn een graag geziene gast op bruiloften. Van het bruidsboeket tot de corsages en tafeldecoratie; het is een grote bloemenzee! Ook zijn bloemen ontzettend veelzijdig. Zo passen droogbloemen perfect bij een bohemian bruiloft en een veldboeket juist bij een botanisch thema. Niet zo gek dus dat trouwkaarten met bloemen behoren tot de trouwkaarten trends van 2024. En er is zoveel fleurigs om uit te kiezen! Maak gebruik van het handige filtermenu om de perfecte trouwkaart met bloemen voor jullie grote dag te vinden.

🌷Tip: Wil je jullie trouwkaart met bloem extra persoonlijk maken? Maak dan gebruik van onze kaartmaker. Plaats bijvoorbeeld jullie verlovingsfoto op de kaart in een bloemenkader.

Trouwkaart met droogbloemen 

Trouwkaarten met droogbloemen zijn super geliefd onder onze klanten. En dat snappen we heel goed! Droogbloemen verwelken namelijk niet, net als jullie liefde voor elkaar ;-) Ook kun je alle kanten op met een trouwkaart met droogbloemen. Combineer de bloem bijvoorbeeld met zachte aardetinten voor een natuurlijke uitstraling. Of ga juist voor een luxe uitstraling door te kiezen voor een droogbloem trouwkaart met foliedruk

Trouwkaart met roos

Wist je dat rozen een bijzondere betekenis hebben? Zo staat een rode roos symbool voor liefde, trouw en respect. Witte rozen staan dan weer voor vertrouwen en loyaliteit. Door te kiezen voor een trouwkaart met roos geef je jullie trouwkaarten dus een mooie betekenis mee. Onze ontwerpers vullen de collectie regelmatig aan met nieuwe rozen trouwkaarten. We zijn benieuwd welke trouwkaart met roos jullie favoriet is! 

🌹 Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw… misschien zijn onze trouwkaarten sets met bloemen ook wel iets voor jou? 

Maak je bloemen trouwkaart extra fleurig

Jullie bruiloft is hét moment om eens goed uit te pakken. Een uitgebreid diner, schitterende outfits… en een luxe trouwkaart! Met deze tips maak je van jullie trouwkaarten een echt bloemenfeestje:

  • Bestel leuke extra’s: Met onze extra’s valt jullie trouwkaart met bloem nog feestelijker op de deurmat. Plak bijvoorbeeld een bloemen sluitzegel of adressticker op de envelop. 
  • Stop iets leuks in de envelop: Als je kiest voor de verzendoptie “Thuis ontvangen”, dan ontvang je de bloemen trouwkaarten in een pakketje. Zo kun je zelf nog iets leuks bij de envelop instoppen. Wat dacht je van een droogbloem, bloemzaadjes of bloemblaadjes? 
  • Kies voor gerecycled: Maak een groene keuze en kies voor een gerecyclede envelop of papiersoort.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.