Ga naar de inhoudGa naar het filter
Hippe trouwkaarten

Hippe trouwkaarten

💍 Lang leve de liefde! Ben je een bruid of bruidegom die graag de laatste trends volgt? Bekijk dan eens onze hippe trouwkaarten. De collectie wordt regelmatig aangevuld zodat de trouwkaarten helemaal hip, hipper, hipst zijn. Vergeet trouwens niet een gratis proefdruk te bestellen van jullie favoriete kaart. Zo weet je zeker dat de trendy trouwkaart er perfect uitziet!

  • Gratis proefdrukken
  • Luxe papiersoorten en foliedruk
  • Win je trouwjurk!

Trouwkaarten met een hip design

Onze ontwerpers volgen de laatste trouwtrends op de voet. Zo ben je er zeker van dat jullie hippe trouwkaart helemaal van deze tijd is. In de collectie ‘Trouwkaart hip’ vind je glinsterende foliedruk, natuurlijke tinten en botanische elementen. Ook zijn handlettering en waterverf niet meer weg te denken. Ben je naast een hippe trouwkaart ook op zoek naar een eigentijdse menukaart en bedankkaart? Neem dan eens een kijkje bij onze trouwkaarten sets. Tegen welke trendy set zeggen jullie ‘Ja’? 

Zelf hippe trouwkaarten maken

Naast dat je voor een van onze trouwkaarten met hip design kunt kiezen, kun je ook zelf een kaartje ontwerpen. Dé ultieme verrassing voor familie, vrienden en andere dierbaren. Start met een blanco kaart en voeg blitse figuren en kaders toe. Of kies voor een fotokaart met bijvoorbeeld jullie verlovingsfoto op de voorkant. Alle genodigden zullen smelten!  

💍 Hipper dan hip: Onze extra’s! Steeds meer tortelduifjes kiezen voor het totale plaatje. Een gekleurde envelop, bijpassende sluitzegel, mooi inlegvel… Ze maken de trouwkaart helemaal hip. 

 

De meestgestelde vragen over hippe trouwkaarten

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.