Pas Getrouwd-kaarten

Pas getrouwd-kaarten zelf ontwerpen

Het ontwerpen van je eigen pas getrouwd-kaart kun je doen bij Kaartje2go. Origineel, eenvoudig en heel persoonlijk. Je maakt de kaart helemaal zoals je het zelf wilt. Voeg zelf foto's en teksten toe en versier de kaart met grappige figuurtjes en kaders. Kijk voor inspiratie ook eens bij onze teksten voor trouwkaarten.

Pas getrouwd-kaarten versturen

Kies je ervoor om jouw pas getrouwd-kaarten als een pakketje bij je thuis te laten afleveren? Dan krijg je er gratis enveloppen bij. Na ontvangst kun je de kaarten zelf op je gemak adresseren en versturen. Ook kunnen wij de kaarten voor je op de post doen. Je geeft dan tijdens je bestelling aan op welke adressen de kaarten afgeleverd moeten worden. Daarna drukken wij je kaarten af en doen wij ze op de vastgelegde verzenddatum voor je op de post. Heb je niet gevonden wat je zocht? Kijk dan ook eens bij de andere trouwkaarten.

Wil je een pasgetrouwd koppel feliciteren met hun huwelijk? Kijk dan eens bij onze kaarten voor huwelijksfelicitaties. Ben je op het moment druk bezig met de voorbereidingen voor je huwelijk? Bekijk dan ook eens onze huwelijkschecklist.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.344 beoordelingen