Ga naar de inhoudGa naar het filter

Hindoestaanse trouwkaarten

Op zoek naar een Hindoestaanse trouwkaart? Dan heb je bij Kaartje2go ruime keuze. Je vindt hier ontwerpen met een oosterse look en hindoeïstische symbolen. Kies bijvoorbeeld voor een langwerpige trouwkaart met een mooie mandala of een vierkante trouwkaart met een lotusbloem en het Ohm-teken.

Trouwkaarten voor een Hindoestaanse bruiloft

Stijlvol, klassiek of toch minimalistisch? Bij Kaartje2go vind je Hindoestaanse trouwkaarten in verschillende stijlen. Hoewel ze qua look & feel van elkaar verschillen, hebben deze trouwkaarten toch het een en ander met elkaar gemeen. Zo speelt symboliek een grote rol, sieren schuine letters de voorkant en zorgen levendige kleuren voor een opvallende trouwkaart. De ontwerpen in onze collectie bevatten - naast rood en groen - ook veel goud. Zo zitten er trouwkaarten tussen met gouden letters, maar ook met gouden decoratie. Kies jij voor hartjes of een fotokader met een gouden rand?

Indiase trouwkaarten

Zijn jij of je partner hindoeïstisch, en vind je het belangrijk om dit uit te dragen op jullie bruiloft? Dan is een Hindoestaanse of Indiase trouwkaart een goede keuze. Mehndi (henna patronen) komen hier vaak op voor, net als kaders in de vorm van een oosters luik.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.