Ga naar de inhoud

Change the date kaarten

De datum van je trouwdag moeten verzetten is niet leuk! Het zou de mooiste dag van je leven moeten zijn, maar nu kan je niet anders dan de dag annuleren of verzetten. Daarom staan wij voor je klaar om je bestelling aan te passen en krijg je 10% korting op de Change-the-Date kaartjes met de code: CHANGETHEDATE

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten en foliedruk
  • Win je trouwjurk!
  • Gratis proefdruk
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Win je trouwjurk!

Trouwdatum verzetten? Wij staan voor je klaar!

De datum van je trouwdag moeten verzetten is niet leuk! Het zou de mooiste dag van je leven moeten zijn, maar nu kan je niet anders dan de dag annuleren of verzetten. Het moet erg verdrietig zijn dat deze dag waar je zo lang naartoe hebt geleefd niet door kan gaan. Daarom wensen we je heel veel sterkte, want het is vast niet makkelijk om dit een plekje te geven. 

Heb je al kaarten besteld en wil je iets wijzigen of annuleren? Ons klanttevredenheidsteam staat voor je klaar om je te helpen met je bestelling.

Wat zijn Change-the-Date kaartjes?

Met een Change-the-Date kaartje kun je de nieuwe trouwdatum aankondigen. Je kunt deze kaartjes versturen als je al trouwkaarten of Save-the-Date kaartjes hebt verstuurd en op deze manier je gasten op de hoogte brengen van de nieuwe trouwdatum.

We hopen dat je op een later moment alsnog een prachtige bruiloft mag vieren.

10% korting op Change-the-Date kaartjes

Het verzetten van de bruiloft is niet leuk. Daarom krijg je bij Kaartje2go 10% korting op de Change-the-Date kaartjes met de code:

  • CHANGETHEDATE 

Let op! De code is alleen geldig op Change-the-Date kaarten!

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.698 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.