Ga naar de inhoud

Trouwkaarten met foliedruk

Komt jullie grote dag er binnenkort aan? Gefeliciteerd! Je trouwdag gaat een van de mooiste dagen uit jullie leven worden. Geef  de dag daarom een gouden randje met prachtige trouwkaarten met foliedruk om je familie en vrienden uit te nodigen voor deze bijzondere dag. De mooie gouden, zilveren of koperen glans geeft deze kaarten een fantastische look and feel.

  • Gratis proefdrukken
  • Luxe papiersoorten
  • Win je trouwjurk!

Trouwkaarten met goudfolie, koperfolie of zilverfolie maken

Yes! Je mag eindelijk het perfecte trouwkaartje gaan zoeken of ontwerpen. Dat kan best een beetje overweldigend zijn met zoveel stijlvolle opties. Maar een mooie trouwkaart met foliedruk maken gaat makkelijk en snel via onze kaartmaker. Hoe dit precies werkt leggen we je graag uit:

  1. Kies de mooiste kaart uit de galerij en klik op ‘Kaart bewerken’.
  2. Voeg symbolen, kaders en figuren toe op de kaart.
  3. Schrijf een persoonlijke trouwuitnodiging tekst voor je familie en vrienden.
  4. Bestel een gratis proefdruk of verstuur je trouwkaartjes direct.

In een paar klikken stel je een prachtig persoonlijk trouwkaartje samen. Ben je er nog niet helemaal over uit wat de stijl van de trouwkaart gaat zijn? Bekijk voor meer inspiratie onze trouwkaarten met kraftlook, strand en strik. Verschillende leuke thema’s die helemaal passen bij de stijl van jullie bruiloft.. Een kaartje dat goed bij jullie past.

Tip: Schrijf je in voor onze trouwkaarten winactie en win een GRATIS trouwjurk! 

Gratis proefdruk

Het bestellen van het trouwkaartje is best spannend. Je wil er zeker van zijn dat de trouwkaarten in het echt net zo mooi zijn als op het plaatje. Hoe zijn de kleuren in het daglicht? En hoe voelt de papiersoort in je handen aan? We hebben iets bedacht om al die vragen bij je weg te nemen! Je kunt er daarom voor kiezen om een gratis proefdruk te bestellen. Je ontvangt het kaartje in een leuk pakketje met opties voor envelopkleuren en meer informatie over onze extra’s. Ontvang het kaartje thuis en zet hem een paar dagen op de keukentafel. Voldoet het aan je verwachtingen? Zijn jullie er samen blij mee? Zo maken jullie de juiste keuze.

Schrijf een leuke tekst op je trouwkaart

Je hebt figuren, kaders en foto’s op de kaart geplaatst. Het kaartje krijgt al mooi vorm. Nu is het tijd voor de tekst. Oei, wat ga ik eigenlijk op de kaart zetten? We helpen je graag op weg met een paar voorbeelden. Schrijf bijvoorbeeld een tekst over hoe jullie elkaar ontmoet hebben. Of een klein verhaaltje over iets grappigs wat jullie samen hebben meegemaakt. Vermeld wel altijd praktische info zoals de locatie, datum en tijd op de trouwuitnodiging. Op zoek naar inspiratie? Lees onze trouwkaarten teksten en kopieer ze direct op de kaart. Handig! 

Foliedruk trouwkaarten bestellen

Het bestellen van gouden, zilveren of koperen foliedruk trouwkaarten doe je in een handomdraai. Je kunt de kaarten als pakketje laten thuisbezorgen. Op die manier kun je zelf de adressen schrijven, maar ook nog iets gezelligs toevoegen aan de kaart. Confetti in de envelop bijvoorbeeld. Laat je de adressen op onze handige en bijpassende adresstickers drukken, stuur dan makkelijk en snel een adresverzoek via WhatsApp naar je familie en vrienden. Het is (nog) niet mogelijk om de kaarten rechstreeks te versturen naar je familie en vrienden. De levertijd is 1 werkdag extra, omdat de foliedruk op de trouwkaarten langer moet drogen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.