Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter
Moederdagkaarten

Moederdag kaarten

Moederdagkaart tegoedbon ticket met bloemetjes
Zo trots op jou met rood hartje
Beige moederdagkaartje met hartje jij bent de allerliefste
Moederdagkaart moeder paard met haar veulen in de bergen
Grappige moederdag kaart VIP ticket tegoedbon
Roze moederdagkaart voor een nieuwe moeder met citroentjes
O, ma je bent fantastisch moederdagkaart voor een oma
Moederdagkaart tegoedbon high wine goud ticket foto hartjes
Moederdagkaart zwart met gouden hartje en 3 foto's
Grappige moederdagkaart - uitknip visite dochter
Moederdagkaart lieve mama ik hou van jou
Moederdagkaart herinnering overleden moeder
Moederdagkaart wensmoeder met fruit en hartjes
Moederdagkaart met abstracte vormen en lijnen
Moederdagkaart ik denk aan je waterverf bloemen hart
Moederdagkaart met kitten en moeder bij een plant
Stijlvol moederdagkaart Ma de Liefste bloemen foto
Grappige moederdagkaart - moeder als superheld wonder woman
Moederdagkaart sterkte met fruit en hartjes
Trendy Moederdagkaart bonus mama harten goud foto
Moederdagkaart tegoedbon ticket lampjes foto hartjes goud
Lieve kabouterkaart met heel veel kusjes voor mam
Moederdag waardebon ticket avondje uit foto goud
Moederdag kaart voor een overleden moeder hartjes goud foto

Jouw moeder verdient het om in de bloemetjes te worden gezet met een originele moederdagkaart uit ons uitgebreide aanbod moederdagkaarten. Jouw moeder zal er zeker en vast heel blij mee zijn en het zal deze dag voor haar heel bijzonder maken. Wij hebben bij Kaartje2go moederdagkaarten die je nergens anders kan vinden. Bovendien zijn onze kaarten van de beste kwaliteit. Zoek wat foto’s van je moeder en jezelf bij elkaar en personaliseer de moederdagkaart met een eigen foto en een vertederende tekst. Werk het geheel af met een kader of wat figuurtjes erop.

Moederdagkaarten ontwerpen 

Een moederdagkaart van Kaartje2go maken, gaat snel en is plezant. Kies uit het ruime aanbod aan moederdagkaarten een kaart die perfect bij jouw moeder past en ontwerp ze verder tot in de kleinste details. Al eens gedacht aan een moederdagkaart met haar eigen naam of eigen foto erop?

Moederdagkaart personaliseren met foto

Een moederdagkaartje met een gepersonaliseerde foto maakt deze dag natuurlijk nog veel specialer. Het kan een foto van jullie gezin zijn, van jezelf, of een foto van je moeder en jezelf toen je nog klein was, alles is mogelijk. Wees creatief! Eens je de juiste foto gekozen hebt kan je aan de slag met speciale effecten, figuurtjes, kaders en tekst. Dat kan allemaal aan je kaart worden toegevoegd. 

Moederdagkaart teksten

De tekst voor een moederdagkaart verzinnen, is geen gemakkelijke klus. Een mooie foto is echter niet genoeg. Je kaart krijgt pas vorm als je een aangepaste tekst voor moederdag combineert met de juiste foto. Het zoeken naar geschikte beelden en tekst is het moeilijkste. Maar het maken van de kaart zelf gaat heel gemakkelijk met de kaartenmaker. Het lettertype, de grootte en de kleur van de tekst, kies je zelf. Het kan zelfs op een hele unieke manier met jouw eigen handschrift. Dat doe je allemaal met de kaartenmaker. Heb je nog inspiratie nodig voor je Moederdagkaart? Surf dan eens naar onze speciale teksten voor Moederdagkaarten.

Het ontstaan van Moederdag

Het verhaal gaat dat Moederdag uitgevonden werd door de Amerikaanse Anna Jarvis in de twintigste eeuw. Haar moeder was haar grote voorbeeld en ze respecteerde deze vrouw enorm. Spijtig genoeg overleed haar mama in 1906 op de tweede zondag van de maand mei. “Laten we van nu af aan elke tweede zondag van mei moederdag vieren en onze moeders eren”, dacht ze. En zo werd in 1907 op de tweede zondag van mei voor het eerst Moederdag gevierd in de woonplaats van Jarvis. Op 8 mei 1914 werd Moederdag uitgeroepen tot nationale feestdag. Sindsdien vieren heel wat mensen over de hele wereld deze speciale dag ter ere van hun moeder.

Veelgestelde vragen over moederdag kaarten

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.