Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?
Moederdag kaarten
Moederdag kaartenWant mama is de liefste!
Tegoedbon voor moederdag met roze waterverf hartjes en goud
Moederdag tegoedbon kaart met foto, roze waterverf hartjes
Tegoedbon voor moederdag met plantjes, spetters & typografie
Tegoedbon Vintage retro
Moederdag - tegoedbon foto
Tegoedbon Vintage Blauw Mama
Moederdag kaart waardebon goud accenten
Moederdagkaart 'lieve mama' met 6 foto's
Moederdag kaart - Voor de allerliefste mama
Moederdag tegoedbon voor een high tea zwart wit goud
Moederdag tegoedbon bloemen, takjes, hartjes en waterverf
Tegoedbon krijtbord - DH
Extra's bij jouw moederdagkaart
Moederdagkaart bloemenkrans, aanpasbare tekst
Langwerpige moederdag tegoedbon met kalender en hartjes
Moederdag tegoedbon bladeren, aanpasbare tekst
Moederdagkaart met vosjes
Moederdag | Powervrouw
Moederdag love you fotocollage kaart met 10 foto's
Moederdaghart met rozen
Vrolijke moederdagkaart met bloemen en hartjes
Moederdag kaart waardebon krijtbord
Moederdagkaart 'Lieve Mama' met hartjes goudlook
Lief zalmroze kaartje voor moederdag
Moederdagkaart superheld carrière mama!

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10914 beoordelingen

Moederdag kaarten maken met plezier

Jouw moeder verdient het om in de bloemetjes te worden gezet met een originele moederdagkaart uit ons uitgebreide aanbod moederdagkaarten. Jouw moeder zal er zeker en vast heel blij mee zijn en het zal deze dag voor haar heel bijzonder maken. Wij hebben bij Kaartje2go moederdagkaarten die je nergens anders kan vinden. Bovendien zijn onze kaarten van de beste kwaliteit. Zoek wat foto’s van je moeder en jezelf bij elkaar en personaliseer de moederdagkaart met een eigen foto en een vertederende tekst. Werk het geheel af met een kader of wat figuurtjes erop.

Moederdagkaarten ontwerpen 

Een moederdagkaart van Kaartje2go maken, gaat snel en is plezant. Kies uit het ruime aanbod aan moederdagkaarten een kaart die perfect bij jouw moeder past en ontwerp ze verder tot in de kleinste details. Al eens gedacht aan een moederdagkaart met haar eigen naam of eigen foto erop?

Moederdagkaart personaliseren met foto

Een moederdagkaartje met een gepersonaliseerde foto maakt deze dag natuurlijk nog veel specialer. Het kan een foto van jullie gezin zijn, van jezelf, of een foto van je moeder en jezelf toen je nog klein was, alles is mogelijk. Wees creatief! Eens je de juiste foto gekozen hebt kan je aan de slag met speciale effecten, figuurtjes, kaders en tekst. Dat kan allemaal aan je kaart worden toegevoegd. 

Moederdagkaart teksten

De tekst voor een moederdagkaart verzinnen, is geen gemakkelijke klus. Een mooie foto is echter niet genoeg. Je kaart krijgt pas vorm als je een aangepaste tekst voor moederdag combineert met de juiste foto. Het zoeken naar geschikte beelden en tekst is het moeilijkste. Maar het maken van de kaart zelf gaat heel gemakkelijk met de kaartenmaker. Het lettertype, de grootte en de kleur van de tekst, kies je zelf. Het kan zelfs op een hele unieke manier met jouw eigen handschrift. Dat doe je allemaal met de kaartenmaker. Heb je nog inspiratie nodig voor je Moederdagkaart? Surf dan eens naar onze speciale teksten voor Moederdagkaarten.

Het ontstaan van Moederdag

Het verhaal gaat dat Moederdag uitgevonden werd door de Amerikaanse Anna Jarvis in de twintigste eeuw. Haar moeder was haar grote voorbeeld en ze respecteerde deze vrouw enorm. Spijtig genoeg overleed haar mama in 1906 op de tweede zondag van de maand mei. “Laten we van nu af aan elke tweede zondag van mei moederdag vieren en onze moeders eren”, dacht ze. En zo werd in 1907 op de tweede zondag van mei voor het eerst Moederdag gevierd in de woonplaats van Jarvis. Op 8 mei 1914 werd Moederdag uitgeroepen tot nationale feestdag. Sindsdien vieren heel wat mensen over de hele wereld deze speciale dag ter ere van hun moeder.