Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter
Moederdagkaarten

Moederdag kaarten

Moederdagkaart tegoedbon ticket met bloemetjes
Moederdagkaart zwart met gouden hartje en 3 foto's
Moederdagkaart herinnering overleden moeder
Beige moederdagkaartje met hartje jij bent de allerliefste
Stijlvol moederdagkaart Ma de Liefste bloemen foto
Moederdagkaart sterkte met fruit en hartjes
Trendy Moederdagkaart bonus mama harten goud foto
Moederdagkaart ik denk aan je waterverf bloemen hart
Moederdag Save the Date tegoedbon kalender met bloemen
Zo trots op jou met rood hartje
Grappige moederdag kaart VIP ticket tegoedbon
Moederdag waardebon ticket avondje uit foto goud
Moederdagkaart met 2 lieve hartjes met oogjes
Moederdagkaart ik hou van jou mama hartjes goud
Moederdag kaart voor een overleden moeder hartjes goud foto
Grappige moederdagkaart in roze typografisch
Moederdagkaart dog mom grappig hond goud
Moederdagkaart liefste oma geel met hartjes
Moederdagkaart liefste mama met foto in hart op achtergrond
Vrolijke moederdagkaart envelop bloemen watercolor vlinders
Moederdag kaart - Voor de liefste mama
Kleurrijke moederdagkaart ik denk aan je bloemen watercolor
Moederdagkaart dikke knuffel hartjes met 2 foto's
Moederdagkaart beertjes - Een beredikke knuffel voor mama!

Jouw moeder verdient het om in de bloemetjes te worden gezet met een originele moederdagkaart uit ons uitgebreide aanbod moederdagkaarten. Jouw moeder zal er zeker en vast heel blij mee zijn en het zal deze dag voor haar heel bijzonder maken. Wij hebben bij Kaartje2go moederdagkaarten die je nergens anders kan vinden. Bovendien zijn onze kaarten van de beste kwaliteit. Zoek wat foto’s van je moeder en jezelf bij elkaar en personaliseer de moederdagkaart met een eigen foto en een vertederende tekst. Werk het geheel af met een kader of wat figuurtjes erop.

Moederdagkaarten ontwerpen 

Een moederdagkaart van Kaartje2go maken, gaat snel en is plezant. Kies uit het ruime aanbod aan moederdagkaarten een kaart die perfect bij jouw moeder past en ontwerp ze verder tot in de kleinste details. Al eens gedacht aan een moederdagkaart met haar eigen naam of eigen foto erop?

Moederdagkaart personaliseren met foto

Een moederdagkaartje met een gepersonaliseerde foto maakt deze dag natuurlijk nog veel specialer. Het kan een foto van jullie gezin zijn, van jezelf, of een foto van je moeder en jezelf toen je nog klein was, alles is mogelijk. Wees creatief! Eens je de juiste foto gekozen hebt kan je aan de slag met speciale effecten, figuurtjes, kaders en tekst. Dat kan allemaal aan je kaart worden toegevoegd. 

Moederdagkaart teksten

De tekst voor een moederdagkaart verzinnen, is geen gemakkelijke klus. Een mooie foto is echter niet genoeg. Je kaart krijgt pas vorm als je een aangepaste tekst voor moederdag combineert met de juiste foto. Het zoeken naar geschikte beelden en tekst is het moeilijkste. Maar het maken van de kaart zelf gaat heel gemakkelijk met de kaartenmaker. Het lettertype, de grootte en de kleur van de tekst, kies je zelf. Het kan zelfs op een hele unieke manier met jouw eigen handschrift. Dat doe je allemaal met de kaartenmaker. Heb je nog inspiratie nodig voor je Moederdagkaart? Surf dan eens naar onze speciale teksten voor Moederdagkaarten.

Het ontstaan van Moederdag

Het verhaal gaat dat Moederdag uitgevonden werd door de Amerikaanse Anna Jarvis in de twintigste eeuw. Haar moeder was haar grote voorbeeld en ze respecteerde deze vrouw enorm. Spijtig genoeg overleed haar mama in 1906 op de tweede zondag van de maand mei. “Laten we van nu af aan elke tweede zondag van mei moederdag vieren en onze moeders eren”, dacht ze. En zo werd in 1907 op de tweede zondag van mei voor het eerst Moederdag gevierd in de woonplaats van Jarvis. Op 8 mei 1914 werd Moederdag uitgeroepen tot nationale feestdag. Sindsdien vieren heel wat mensen over de hele wereld deze speciale dag ter ere van hun moeder.

Veelgestelde vragen over moederdag kaarten

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.