Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?
Moeders zijn gek op een kaartje!
Moeders zijn gek op een kaartje!

Moederdag is het moment om je moeder te verwennen en daar hoort natuurlijk ook een lieve boodschap op een kaartje bij.

Moederdagkaart waterverf met roze en gouden hartjes
Moederdagkaart 'lieve mama' met 6 foto's
Moederdag love you fotocollage kaart met 10 foto's
Moederdag fotokaart met 3 eigen foto's en confetti
Moederdagkaart gouden hart met foto
Moederdag | Amazing mom
Moederdag fotocollage met 3 eigen foto's en gouden hartjes
Moederdag hippe kaart bloemen, hartjes en botanica
Moederdagkaart fotocollage 'liefste mama!' met hartjes
Moederdagkaart 'Lieve Mama' met hartjes goudlook
Lentebloemen moederdagkaart
Moederdagkaart fotocollage polaroids gouden hart
Extra's bij jouw moederdagkaart
Stijlvolle trendy moederdagkaart met waterverf en goud
Tegoedbon voor moederdag met roze waterverf hartjes en goud
Lieve moederdagkaart met gouden hartjes en foto in hartvorm
Moederdag | Lieve kaart voor mama
Moederdagkaart foto 'Lieve Mama' met hartjes goudlook
Hippe moederdagkaart met grote eigen foto en liefste mama
Tegoedbon voor moederdag met plantjes, spetters & typografie
Moederdag tegoedbon bloemen, takjes, hartjes en waterverf
Stijlvolle moederdagkaart waterverf, bloemen en typografie
Moederdag kaart - Mom turned upside down spells wow
Langwerpige moederdag tegoedbon met kalender en hartjes
Moederdagkaart met waterverf, gouden spetters en typografie

Moederdag kaarten maken met plezier

Jouw moeder verdient het om in de bloemetjes te worden gezet met een originele moederdagkaart uit ons uitgebreide aanbod moederdagkaarten. Jouw moeder zal er zeker en vast heel blij mee zijn en het zal deze dag voor haar heel bijzonder maken. Wij hebben bij Kaartje2go moederdagkaarten die je nergens anders kan vinden. Bovendien zijn onze kaarten van de beste kwaliteit. Zoek wat foto’s van je moeder en jezelf bij elkaar en personaliseer de moederdagkaart met een eigen foto en een vertederende tekst. Werk het geheel af met een kader of wat figuurtjes erop.

Moederdagkaarten ontwerpen 

Een moederdagkaart van Kaartje2go maken, gaat snel en is plezant. Kies uit het ruime aanbod aan moederdagkaarten een kaart die perfect bij jouw moeder past en ontwerp ze verder tot in de kleinste details. Al eens gedacht aan een moederdagkaart met haar eigen naam of eigen foto erop?

Moederdagkaart personaliseren met foto

Een moederdagkaartje met een gepersonaliseerde foto maakt deze dag natuurlijk nog veel specialer. Het kan een foto van jullie gezin zijn, van jezelf, of een foto van je moeder en jezelf toen je nog klein was, alles is mogelijk. Wees creatief! Eens je de juiste foto gekozen hebt kan je aan de slag met speciale effecten, figuurtjes, kaders en tekst. Dat kan allemaal aan je kaart worden toegevoegd. 

Moederdagkaart teksten

De tekst voor een moederdagkaart verzinnen, is geen gemakkelijke klus. Een mooie foto is echter niet genoeg. Je kaart krijgt pas vorm als je een aangepaste tekst voor moederdag combineert met de juiste foto. Het zoeken naar geschikte beelden en tekst is het moeilijkste. Maar het maken van de kaart zelf gaat heel gemakkelijk met de kaartenmaker. Het lettertype, de grootte en de kleur van de tekst, kies je zelf. Het kan zelfs op een hele unieke manier met jouw eigen handschrift. Dat doe je allemaal met de kaartenmaker. Heb je nog inspiratie nodig voor je Moederdagkaart? Surf dan eens naar onze speciale teksten voor Moederdagkaarten.

Het ontstaan van Moederdag

Het verhaal gaat dat Moederdag uitgevonden werd door de Amerikaanse Anna Jarvis in de twintigste eeuw. Haar moeder was haar grote voorbeeld en ze respecteerde deze vrouw enorm. Spijtig genoeg overleed haar mama in 1906 op de tweede zondag van de maand mei. “Laten we van nu af aan elke tweede zondag van mei moederdag vieren en onze moeders eren”, dacht ze. En zo werd in 1907 op de tweede zondag van mei voor het eerst Moederdag gevierd in de woonplaats van Jarvis. Op 8 mei 1914 werd Moederdag uitgeroepen tot nationale feestdag. Sindsdien vieren heel wat mensen over de hele wereld deze speciale dag ter ere van hun moeder.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10914 beoordelingen