Ga naar de inhoudGa naar het filter
Moederdagkaarten

Moederdag kaarten

Moederdagkaart voor de liefste mama met bloemen
Beige moederdagkaartje met hartje jij bent de allerliefste
Zo trots op jou met rood hartje
Stijlvol moederdagkaart Ma de Liefste bloemen foto
Moederdagkaart tegoedbon high wine goud ticket foto hartjes
Roze moederdagkaart voor een nieuwe moeder met citroentjes
Moederdagkaartje eekhoorn met bos bloemen
Moederdagkaart tegoedbon met fruit en hartjes
Grappige Moederdag kaart als tegoedbon met foto's
Moederdagkaart twee egeltjes met hartjes ik vind je lief
Vrolijke kleurrijke best mom ever kaart
Moederdagkaart tegoedbon ticket met bloemetjes
Liefdevolle moederdagkaart 3d harten hartjes goud foto
Minimalistisch moederdagkaartje bij sterkte en verlies
Moederdag handen hart
Grappige moederdag kaart VIP ticket tegoedbon
Moederdagkaartje voor een sterrenmoeder roze
Moederdagkaart wat bof ik met een bonusmama zoals jij
Moederdag kaart I love you to the moon and back
Lichtblauw moederdagkaartje voor een mommy to be
Tegoedbon Vintage retro
Fleurige Moederdag kaart mama met bloemen
Moederdagkaart lieve mama
Moederdagkaart nou moe

Jouw moeder verdient het om in de bloemetjes te worden gezet met een originele moederdagkaart uit ons uitgebreide aanbod moederdagkaarten. Jouw moeder zal er zeker en vast heel blij mee zijn en het zal deze dag voor haar heel bijzonder maken. Wij hebben bij Kaartje2go moederdagkaarten die je nergens anders kan vinden. Bovendien zijn onze kaarten van de beste kwaliteit. Zoek wat foto’s van je moeder en jezelf bij elkaar en personaliseer de moederdagkaart met een eigen foto en een vertederende tekst. Werk het geheel af met een kader of wat figuurtjes erop.

Moederdagkaarten ontwerpen 

Een moederdagkaart van Kaartje2go maken, gaat snel en is plezant. Kies uit het ruime aanbod aan moederdagkaarten een kaart die perfect bij jouw moeder past en ontwerp ze verder tot in de kleinste details. Al eens gedacht aan een moederdagkaart met haar eigen naam of eigen foto erop?

Moederdagkaart personaliseren met foto

Een moederdagkaartje met een gepersonaliseerde foto maakt deze dag natuurlijk nog veel specialer. Het kan een foto van jullie gezin zijn, van jezelf, of een foto van je moeder en jezelf toen je nog klein was, alles is mogelijk. Wees creatief! Eens je de juiste foto gekozen hebt kan je aan de slag met speciale effecten, figuurtjes, kaders en tekst. Dat kan allemaal aan je kaart worden toegevoegd. 

Moederdagkaart teksten

De tekst voor een moederdagkaart verzinnen, is geen gemakkelijke klus. Een mooie foto is echter niet genoeg. Je kaart krijgt pas vorm als je een aangepaste tekst voor moederdag combineert met de juiste foto. Het zoeken naar geschikte beelden en tekst is het moeilijkste. Maar het maken van de kaart zelf gaat heel gemakkelijk met de kaartenmaker. Het lettertype, de grootte en de kleur van de tekst, kies je zelf. Het kan zelfs op een hele unieke manier met jouw eigen handschrift. Dat doe je allemaal met de kaartenmaker. Heb je nog inspiratie nodig voor je Moederdagkaart? Surf dan eens naar onze speciale teksten voor Moederdagkaarten.

Het ontstaan van Moederdag

Het verhaal gaat dat Moederdag uitgevonden werd door de Amerikaanse Anna Jarvis in de twintigste eeuw. Haar moeder was haar grote voorbeeld en ze respecteerde deze vrouw enorm. Spijtig genoeg overleed haar mama in 1906 op de tweede zondag van de maand mei. “Laten we van nu af aan elke tweede zondag van mei moederdag vieren en onze moeders eren”, dacht ze. En zo werd in 1907 op de tweede zondag van mei voor het eerst Moederdag gevierd in de woonplaats van Jarvis. Op 8 mei 1914 werd Moederdag uitgeroepen tot nationale feestdag. Sindsdien vieren heel wat mensen over de hele wereld deze speciale dag ter ere van hun moeder.

Veelgestelde vragen over moederdag kaarten

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.