Ga naar de inhoudGa naar het filter

Moederdag kaart schoonmoeder

Verras ook je schoonmoeder met een liefdevolle kaart op Moederdag. Zij heeft er met haar opvoeding namelijk voor gezorgd dat jij zo’n onwijs leuke partner hebt. Dat verdient een speciale moederdagkaart met een lieve boodschap, mooie foto of kleurrijke tekening van de kids.

Stuur je een kaartje namens je liefje? Kijk dan ook eens in onze collectie algemene Moederdag kaarten.

Fijne Moederdag, schoonmoeder!


Wat heerlijk dat je ook een goede band met je schoonmoeder hebt. Niets geen “koude kant”, je schoonmama kan ook een onwijs warm en liefdevol persoon zijn. En naast dat ze een geweldige zoon of dochter heeft opgevoed, is ze misschien ook nog eens een superoma voor jullie kindje(s). Allemaal redenen om een Moederdag kaart naar je schoonmoeder te sturen.

Spenderen jullie graag een dagje samen? Dan is een moederdagkaart in de vorm van een tegoedbon een leuk idee. Of een fleurige bloemenkaart, waar dan stiekem ook wel een bosje bloemen bij hoort. Een fotokaart als moederdagkaart voor je schoonmoeder doet het ook altijd goed. Kies een mooie foto van haarzelf, een lief kiekje van jullie samen of een foto van jullie prachtige kiddo’s.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.