Ga naar de inhoudGa naar het filter

Bonusmoeder kaart

Extra liefde, extra advies, extra knuffels en extra gezelligheid.. We boffen maar met onze bonusmoeders. Moederdag is dan ook de perfecte dag om haar in het zonnetje te zetten, en daar hoort natuurlijk een gezellig kaartje bij. Schrijf een liefdevolle boodschap in je bonusmoeder kaart en geef hem (het liefst met een ontbijtje op bed) aan haar op Moededag. Wedden dat je een glimlach op haar gezicht tovert!

Noem jij je bonusmoeder eigenlijk gewoon altijd ‘mama’? Dan kun je ook een kijkje nemen in onze collectie algemene Moederdag kaarten.

Kaart voor je stiefmoeder op Moederdag

Wat ontzettend fijn dat je naast je eigen mama, ook nog een bonusmoeder hebt! Je kunt dus altijd bij iemand terecht voor wat bemoedigende woorden of een knuffel. De nieuwe vrouw van je vader of moeder bekommert zich ook om jou en dat is hartstikke lief. Zoek dus maar snel een mooie bonusmoeder kaart uit om haar mee te verrassen deze Moederdag. 

Ga voor een moederdagkaart in de vorm van een tegoedbon voor een gezellig dagje samen. Of een bonusmoeder kaartje met een lieve tekst als ‘Zo blij met een bonusmama zoals jij!’ of ‘Bedankt voor alles!’. En wil je helemaal uitpakken? Dan is een Moederdag cadeau voor je bonusmoeder ook altijd een goed idee.

Kaart plusmoeder, stiefmoeder of liefmama 

Vind je de term stiefmoeder niet zo gezellig? Dan zijn plusmoeder, bonusmoeder, liefmama of extra mam ook mooie opties. De teksten op onze bonusmoeder kaarten zijn vaak aanpasbaar, dus je kunt zelf kiezen welke term je wilt gebruiken. 

❤️ Extra tip: De perfecte woorden voor op je kaart vind je in ons blogartikel met Moederdag quotes! 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.