Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?
Vaderdag kaarten voor papa
Vaderdag kaarten voor papa

Maak een persoonlijke vaderdag kaart en verras jouw vader op Vaderdag.

Vaderdagkaart 9 foto's vierkant
Vaderdag kaart waardebon zilver folie accenten
Vaderdagkaart botanisch in groen en blauwtinten
Vaderdag - kaart met 3 foto's
Vaderdag Superheld zonder cape
Vaderdag kaart hartjes rood I love you
Vaderdag - tegoedbon foto
zwart wit vaderdagkaart
Collage Jij bent geweldig! - BK
Vaderdag - You are my superhero!
Vaderdag kaart Happy Father 's Day
Vaderdag hartjes kaart
Extra's bij jouw vaderdagkaart
Vaderdag een kusje voor jou
Tegoedbon Vaderdag Vintage blauw
Vaderdag kaart waardebon krijtbord
vaderdag we love you-isf
De beste, liefste, gekste vader
Vaderdagkaart, mijn papa is King for a day!
Vaderdag affiche hout tekst hartjes
Vaderdag Fotocollage hout grijs
Vaderdag kaart 'you are my father'
Voor de beste vader waterverf
Vaderdag Liefste vader
Vaderdagkaart 9 foto's

Maak en stuur een leuke vaderdag kaart

Voor je vader, of voor je man, de papa van je kinderen, is vaderdag natuurlijk een hele speciale dag. Overleg met je kinderen hoe je met vaderdag hun papa in het zonnetje zal zetten. Of vraag aan je broers of zussen of ze mee een kaartje willen signeren voor jullie vader. Een bijzonder initiatief dat iedereen zal appreciëren. Natuurlijk geven jullie hem daarna nog een klein geschenkje, zoals een zelfgemaakte sleutelbos of een knutselwerkje, en met een vaderdagkaart erbij wordt het voor hem een dag om nooit meer te vergeten.  

Vaderdagkaarten met de naam van je vader

Is je vader of man trots op zijn naam? Kies dan een vaderdagkaartje waarop zijn naam staat vermeld. Het is een plezante en originele manier om hem te verrassen en om zijn vadertjesdag mee te vieren. Bij Kaartje2go kun je kiezen uit een ruim aanbod aan kaarten met een naam op. Kies een kaart uit onze uitgebreide reeks vaderdagkaarten met naam of maak zelf een vaderdagkaart met een naam op. Het kaartje personaliseer je met onze kaartenmaker en wij leveren het met de post op het adres dat jij opgeeft.

Succes verzekerd

Is knutselen je ding niet maar ben je nog op zoek naar een passend vaderdaggeschenk voor je vader of man? Wat dacht je van een humoristische kaart die je zelf ontwerpt? Maak je kaart uniek door een grappige foto van je vader of man op de voorkant te zetten en zet aan de binnenkant een plezante tekst of verzin een gedichtje dat hem aan het lachen maakt. Succes verzekerd! Probeer het eens uit en laat ons achteraf weten wat hij ervan vond. We horen graag de verhalen van onze klanten wanneer hun vaderdagkaart succes kende.

Laat je inspireren voor je Vaderdagkaart

Kaartje2go heeft een speciale pagina met allerlei teksten die je ter inspiratie kunt gebruiken. Je vindt er zeker ook inspiratie voor de tekst op de Vaderdagkaart die jij koos. Dat kan een kaart met een eigen naam zijn of een kaart die je personaliseerde met een eigen foto, figuurtjes en een tekst. Kies maar uit, er zijn zoveel soorten Vaderdagkaarten beschikbaar, dat je het nog moeilijk zal krijgen om een beslissing te nemen. Als je al weet welke je gaat nemen, maar je wilt eerst nog wat teksten bekijken, surf dan eens naar onze speciale tekstenpagina.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11210 beoordelingen