Ga naar de inhoud
Vaderdag kaartenWant papa is de beste!

Tips: start met eigen foto  |   cadeaus 🎁

Extra's bij jouw vaderdagkaart
 • Nieuwe klant = eerste kaart cadeau
 • CO2-neutraal gedrukt
 • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.689 beoordelingen

Maak en stuur een leuke Vaderdag kaart

Voor je vader, of voor je man, de papa van je kinderen, is Vaderdag natuurlijk een hele speciale dag. Overleg met je kinderen hoe je met Vaderdag hun papa in het zonnetje zal zetten. Of vraag aan je broers of zussen of ze mee een kaartje willen signeren voor jullie vader. Een bijzonder initiatief dat iedereen zal appreciëren. Natuurlijk geven jullie hem daarna nog een klein geschenkje, zoals een zelfgemaakte sleutelbos of een knutselwerkje, en met een Vaderdagkaart erbij wordt het voor hem een dag om nooit meer te vergeten.  

Vaderdagkaarten met de naam van je vader

Is je vader of man trots op zijn naam? Kies dan een Vaderdagkaartje waarop zijn naam staat vermeld. Het is een plezante en originele manier om hem te verrassen en om zijn vadertjesdag mee te vieren. Bij Kaartje2go kun je kiezen uit een ruim aanbod aan kaarten met een naam op. Kies een kaart uit onze uitgebreide reeks Vaderdagkaarten met naam of maak zelf een Vaderdagkaart met een naam op. Het kaartje personaliseer je met onze kaartenmaker en wij leveren het met de post op het adres dat jij opgeeft.

Succes verzekerd

Is knutselen je ding niet maar ben je nog op zoek naar een passend Vaderdaggeschenk voor je vader of man? Wat dacht je van een humoristische kaart die je zelf ontwerpt? Maak je kaart uniek door een grappige foto van je vader of man op de voorkant te zetten en zet aan de binnenkant een plezante tekst of verzin een gedichtje dat hem aan het lachen maakt. Succes verzekerd! Probeer het eens uit en laat ons achteraf weten wat hij ervan vond. We horen graag de verhalen van onze klanten wanneer hun Vaderdagkaart succes kende.

Laat je inspireren voor je Vaderdagkaart

Kaartje2go heeft een speciale pagina met allerlei teksten die je ter inspiratie kunt gebruiken. Je vindt er zeker ook inspiratie voor de tekst op de Vaderdagkaart die jij koos. Dat kan een kaart met een eigen naam zijn of een kaart die je personaliseerde met een eigen foto, figuurtjes en een tekst. Kies maar uit, er zijn zoveel soorten Vaderdagkaarten beschikbaar, dat je het nog moeilijk zal krijgen om een beslissing te nemen. Als je al weet welke je gaat nemen, maar je wilt eerst nog wat teksten bekijken, surf dan eens naar onze speciale tekstenpagina.

Elke tweede zondag van de maand juni is het Vaderdag. In 2023 valt Vaderdag op zondag 18 juni. Wil je voor vaderdag een kaartje (met cadeau) versturen? Leuk idee! Hieronder lees je waar je rekening mee moet houden als je gaat bestellen.

Voor de bezorging van de kaarten werken wij samen met PostNL en Bpost. De bezorging is afhankelijk van of het een los kaartje is (Bpost) of een pakketje (PostNL). 

PostNL bezorgt helaas niet op zondag en maandag, elke andere dag van de week wel. Op deze dagen wordt er wel bezorgd:

 • Dinsdag
 • Woensdag
 • Donderdag
 • Vrijdag
 • Zaterdag

Als je voor 20:00 uur op werkdagen bestelt, wordt je kaart op dezelfde dag verzonden. Normaal gesproken word je kaartje dan de volgende dag geleverd. In verband met corona kan het zijn dat de bezorging iets langer kan duren (2-4 werkdagen). Zorg daarom dat je op tijd bestelt. 

Voor Bpost is de levering 1 tot 3 werkdagen en zij bezorgen op doordeweekse dagen. 

Bekijk hier de actuele bezorginformatie 

 

Een kaartje is makkelijk en snel gemaakt. Ontwerp je eigen kaartje of kies voor een kaart van een van onze designers. 

Voor het kiezen van een bestaand kaartje ga je naar boven op deze pagina en bekijk je het aanbod aan kaartjes. Door te klikken op de knop kaart bewerken kun je de kaart verder personaliseren. Zo maak je je kaart helemaal naar je eigen wensen:

 • Voeg tekst toe en bewerk deze 
 • Upload en bewerk leuke foto’s en plaatjes
 • Vervang de foto’s 
 • Voeg kaders, figuren en een mooie achtergrond toe
 • Bewerk de zijden van het kaartje

Als je klaar bent met het bewerken van een kaart kun je kiezen voor drie verschillende groottes. Een normale, grote of supergrote kaart. Dat laatste is een superleuke verrassing voor je vader. Vervolgens kun je een adres toevoegen en een papiersoort kiezen. Vul daarna de adresgegevens in en wij gaan voor je aan de slag.

Wil je zelf een kaartje ontwerpen? Dat maakt het kaartje nog specialer en persoonlijker. Ga naar eigen fotokaart maken en upload een mooie foto. Bijvoorbeeld eentje waar jij en je vader op staan. Deze kun je makkelijk importeren vanaf je eigen computer of via je social media kanalen. Voeg vervolgens een leuke of lieve tekst toe in een zelfgekozen lettertype. Maak de kaart zo levendig en speciaal als je zelf wilt. 

Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem, ons klanttevredenheidsteam staat voor je klaar. Verstuur een bericht via de website of bel direct met onze medewerkers.

 

Voor de levering van de kaart werken wij samen met PostNL. Als je voor 20:00 uur bestelt op werkdagen wordt de kaart de volgende dag bezorgd. In verband met corona kan het zijn dat de bezorging iets langer duurt. De levering kan hierdoor 2 tot 4 werkdagen duren.

Als je er zeker van wilt zijn dat je kaart voor zondag aankomt, kies dan voor een van de onderstaande opties:

 • Dinsdag 8 juni: verwachte levering op woensdag 9 juni of donderdag 10 juni
 • Woensdag 9 juni: verwachte levering op donderdag 10 juni of vrijdag 11 juni
 • Donderdag 10 juni: verwachte levering op vrijdag 11 juni of zaterdag 12 juni

Tip: Voeg een extra adresregel toe met de tekst ‘Pas openmaken op Vaderdag!’. 

Bekijk voor meer informatie ook onze actuele bezorginformatie.

Ja, dat kan zeker en is heel eenvoudig. Hiervoor kun je kiezen voor een eigen ontwerp. Ga naar de pagina eigen fotokaart. Kies vervolgens een mooie foto uit die op je eigen computer of telefoon staat. Het is ook mogelijk om een foto te importeren vanuit je social media kanalen. Bijvoorbeeld een foto van een mooie vakantie of andere leuke herinnering. Iets waar je vader direct een glimlach van op zijn gezicht krijgt. Open de foto door de foto te uploaden en geef hem vervolgens een plaats op de kaart. Ontwerp de kaart en voeg een persoonlijke tekst toe. Bijvoorbeeld door te vertellen wat je vader voor je betekent. Daarna kies je de grootte van een kaart, het adres en laat je de kaart door ons versturen. 

Tip: Ga je langs bij je vader? Kies er dan voor om de kaart naar je eigen adres te versturen. Zo kun je de kaart persoonlijk overhandigen en zie je gelijk zijn reactie!

 

Met een cadeau bij je kaart zal je je vader nog blijer maken. Dit maakt het in combinatie met de kaart een nog unieker cadeau. Volg onderstaande stappen om een cadeau toe te voegen:

Bestel een cadeau door:

1. te starten met een cadeau;

2. te starten met een kaart.

Start met cadeau:

 1. Ga naar het cadeau overzicht.
 2. Zoek het cadeau uit dat je wilt bestellen.
 3. Klik op ‘ga verder’ met dit cadeau.
 4. Kies vervolgens voor ‘kies je kaart’.
 5. Maak de keuze voor de leukste kaart, bewerk de kaart en rond je bestelling af.

Tip: Je kunt je cadeau vervangen door een ander cadeau te selecteren bij het overzicht van de cadeaus.

Start met een kaart:

 1. Kies de leukste kaart uit de collectie.
 2. Bewerk de kaart naar je eigen wensen.
 3. Als je de papiersoort hebt gekozen, zie je de button ‘Naar cadeaus’.
 4. Kies het cadeau dat jij zoekt en klik op ‘Bestelling afronden’.

Het is mogelijk om een Vaderdag kaart naar jezelf te versturen. Tijdens het bestelproces kom je na het maken van de kaart uit bij het kiezen van een adres. Hier kun je je eigen adresgegevens invullen. Als je kiest voor Thuis ontvangen met 1 stuks, ontvang je de kaart (zonder adres achterop) met blanco envelop in een verpakking. Nadat je de bestelling hebt afgerond ontvang je een e-mail waarin wij je op de hoogte houden van je bestelling. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.