Ga naar de inhoudGa naar het filter

Moederdag tegoedbon

Een moederdagkaart als bon geschonken door Kaartje2go dat is weer eens iets anders. Als je een nieuwe klant bent bij Kaartje2go dan schenken we je de eerste kaart volledig gratis en het goede eraan is dat je ze kan sturen naar wie je wilt. Het enige wat je moet doen, is inloggen en dan kan je aan de slag met een kaart om je moeder te verrassen. Je moederdagkaart is dan je gratis bon voor Moederdag.

Waardebon voor Moederdag

Een tegoedbon  is hartstikke leuk om te geven voor Moederdag. Kies een kaart uit de collectie tegoedbonnen voor Moederdag of maak je eigen waardebon helemaal zelf. Bestel je voor 20:00 uur de kaart, dan doen wij jouw kaart diezelfde dag nog op de bus!

Ook op een waardebon wil je een mooie tekst schrijven om je moeder te laten weten hoeveel ze voor jou betekent. Kijk voor inspiratie bij onze Moederdag teksten

Cadeaubon voor Moederdag

Maak zelf een tegoedbon voor Moederdag, bijvoorbeeld voor een zelfgemaakte maaltijd, een etentje, high-tea of avondje uit. Of stuur bij je kaart een cadeaubon toe, zodat je moeder zelf een leuk cadeau uit kan kiezen.

Toch liever geen tegoedbon maar wel een mooie kaart? In onze grote collectie moederdagkaarten vind je zeker en vast iets dat echt bij je moeder past.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.