Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Een kaart als bon voor Moederdag

Een moederdagkaart als bon geschonken door Kaartje2go dat is weer eens iets anders. Als je een nieuwe klant bent bij Kaartje2go dan schenken we je de eerste kaart volledig gratis en het goede eraan is dat je ze kan sturen naar wie je wilt. Het enige wat je moet doen, is inloggen en dan kan je aan de slag met een kaart om je moeder te verrassen. Je moederdagkaart is dan je gratis bon voor Moederdag.

Een waardebon voor Moederdag

Geef je moeder eens een waardebon voor Moederdag. Ze zal er echt blij mee zijn. Kies een moederdagkaart uit ons ruime aanbod waardebonnen of maak je eigen waardebon zelf. Bestel je de kaart voor 20 uur, dan wordt ze nog dezelfde avond met de post verstuurd.

Op zo’n waardebon kun je ook een ontroerende tekst neerpennen om je moeder te vertellen hoe bijzonder je haar vindt. Ga eens een kijkje nemen op onze pagina met Moederdagteksten en laat je inspireren. 

Is een waardebon niet echt iets voor je mama, maar houdt ze wel van een mooie kaart dan kan je een kaart zoeken in ons assortiment moederdagkaarten. Je vindt er zeker en vast iets dat echt bij je moeder past.

eKomi
Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11271 beoordelingen