Ga naar de inhoudGa naar het filter

Moederdag kaart wensmoeder

Niet voor iedereen is Moederdag een zorgeloze dag vol knutselwerkjes en ontbijtjes. Voor wensmoeders kan Moederdag namelijk best een beladen moment zijn. Die ene wensmoeder in je omgeving verdient het om iets van je te horen, want ze heeft het zo nodig. Met de mooie kaartjes uit onze collectie zit je goed.

Moederdag wensmoeder: liefdevolle kaarten 

Is je zus, vriendin of kennis een wensmoeder, dan vindt ze het vast fijn om iets van je te horen op Moederdag. Want als je een kinderwens hebt die maar niet in vervulling gaat, dan is dat ontzettend moeilijk. Stuur haar een lieve wensmoeder kaart voor Moederdag en laat weten dat je aan haar denkt. In ons artikel met moederdagteksten voor alle moeders vind je trouwens de mooiste tekstjes voor op je kaart.

Een kaartje voor elke wensmoeder

Bij Kaartje2go vind je voor elke wensmoeder een passende moederdag kaart. Stuur die vriendin die al zo lang naar een kindje verlangt bijvoorbeeld een mooi kaartje met lelietjes-van-dalen, het symbool voor geluk. En die lieve kennis die gestart is met een ivf-traject vindt een kaartje met de woorden ‘Moeder ben je in je hart’ met een foto van jullie vast fijn om te ontvangen. Misschien ken je iemand die haar kindje verloren is, en voor wie Moederdag een dubbele lading heeft. Dan doet een kleurrijk kaartje met de tekst ‘Vandaag denk ik aan jou’ haar vast goed. Een kaartje sturen kost maar weinig tijd, terwijl het ontzettend veel kan betekenen.

❤️ Tip: Vertel ook de andere vrouwen in je leven dat je aan ze denkt. Je schoonmoeder, bonusmama of vriendin die haar eerste Moederdag viert, verdient het!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.