Ga naar de inhoudGa naar het filter

Grappige moederdag kaarten

Houd je moeder wel van een geintje? Of is ‘haha’ het meest gestuurde woord tussen jullie gesprekken? Dan zijn onze grappige moederdag kaartjes zeker een goede match om te sturen naar je moeder.

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Elke dag verdient humor, dus ook Moederdag! Om Moederdag met een vleugje humor te vieren hebben onze designers de leukste en geinigste kaartjes ontworpen. Je kan bijvoorbeeld mama als superheld op een kaartje zetten of voor een slechte woordgrap kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘I love you very muts’ of ‘Fijne moeeeeederdag’? Alle kaarten kan je helemaal zelf personaliseren in de kaartmaker, dus gooi vooral je eigen snufje hilariteit eroverheen! Denk bij het versturen van je grappige moederdag kaart niet alleen aan je eigen mama. Hoe leuk is het om een bonus-, schoon- of wensmoeder ook een leuk kaartje te sturen? 
Maak je kaart helemaal af met een leuk Moederdag cadeau. Stuur bijvoorbeeld vrolijke bloemzaadjes of de lekkerste snacks naar je mama!


💡Tip: Wil je op je Moederdag kaart een extra grappige tekst schrijven? Wij hebben de leukste Moederdagteksten voor je op een rijtje gezet!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.