Ga naar de inhoudGa naar het filter

Eerste Moederdag kaartje

Je eerste Moederdag ga je voor altijd onthouden. Want hoe bijzonder is het dat je mag zorgen voor een minimensje, en dat kan vieren op een dag speciaal voor mama’s. Of het kindje nog in de buik zit of al geboren is, maakt niet uit. Met een eerste Moederdag kaart voor de mama zet je haar even flink in het zonnetje. Een lieve, persoonlijke boodschap of een schattig kiekje van de kleine spruit maken het feest compleet.

Zit het perfecte kaartje hier niet tussen? Bekijk dan al onze moederdagkaarten.

Eerste Moederdag kaart

Je vrouw, beste vriendin, buurvrouw of favoriete collega is het afgelopen jaar moeder geworden. Ze viert dus binnenkort haar eerste Moederdag! Een dag waarop je kunt laten weten hoe goed ze het doet en hoe trots je op haar bent. Want het is niet niks, zo’n nieuwe levensfase. Een persoonlijk eerste Moederdag kaartje is de perfecte manier om haar te verrassen.

Kies voor een fleurige moederdagkaart met bloemen. Of een mama kaartje met een bemoedigende tekst als ‘Je doet het zo goed!’ of ‘supermama’. Je kunt de kaart voor haar 1e Moederdag sturen namens jezelf, maar natuurlijk ook namens de kleine. In dat geval is een Moederdag kaart met foto (van het kindje of van hen samen) het allerleukste! 

Eerste Moederdag zwanger 

Je kunt iemand met een kindje in haar buik natuurlijk ook een fijne eerste Moederdag wensen. Want zodra die test positief is, ben je al een beetje mama. Verras je partner daarom met een eerste Moederdag kaartje, en vertel haar waarom zij de beste moeder voor jullie kiddo gaat zijn. Als beste vriendin kun je ook een kaartje sturen. Schrijf wat bemoedigende woorden in de kaart en stuur een lekker chocoladecadeau mee. 

👶🏼 Ook leuk: Een kaartje vanuit de buik namens jullie kindje. Verwerk een echofoto van de mini in het ontwerp en schrijf bijvoorbeeld iets in de trant van “Ik kan niet wachten om je te ontmoeten, mama!”.

Fijne eerste Moederdag! 

Je doet er natuurlijk alles aan om de moeder van jullie kindje(s) een fijne eerste Moederdag te wensen. Deze lieve woorden zet je extra kracht bij door ze op een kaartje te schrijven. Voel je wel alle gevoelens, maar vind je het moeilijk om de juiste woorden te vinden? Lees dan ons blogartikel met Moederdag teksten eens door voor dé perfecte woorden op je eerste Moederdag kaartje.

Iemands eerste Moederdag is heel speciaal, en dus zeker een kaartje waard. Maar dat hoeft heus niet altijd alleen een kaartje van haar partner te zijn. Je kunt ook een moederdagkaart sturen naar: 

  • De buurvrouw
  • Je beste vriendin 
  • De juf van je eigen kindje(s)
  • Een collega waar je close mee bent 
  • Iemand uit je vriendenkring die een puppy heeft geadopteerd 🐾

❤️ Ps: denk ook eens aan oma! Dit is het eerste jaar dat zij niet alleen moeder, maar ook grootmoeder is. Een oma kaartje is een leuke manier om dit te vieren.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.