Ga naar de inhoud

Geboortekaartje hertje

Huppelend tussen de bomen door het groene bos. Elegant, enigszins schichtig, maar pijlsnel. Herten zijn bijzondere en mooie dieren. Bij Kaartje2go vind je de mooiste geboortekaartjes met hertjes. De hertjes geven een speelse draai aan de geboortekaartjes. Samen met zijn andere dierenvriendjes zorgen ze voor een gezellige aanblik op de voorkant van de kaart. Jij wilt toch ook zo’n schattig hertje op je kaart? 

 • Gratis proefdruk
 • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
 • Win je geboortekaartjes!

Geboortekaartje met hertje maken

Een geboortekaartje met hertje(s) maken wordt nog leuker als je hem zelf kan aanpassen in onze kaartmaker. Maar hoe gaat dit in zijn werk en welke stappen doorloop je? Wij leggen het je uit:

 1. Kies een kaart uit onze mooie collectie ‘hertjes geboortekaartjes’
 2. Klik op ‘kaart bewerken’ en personaliseer de kaart door een eigen foto, figuren en kaders toe te voegen. Er is nog veel meer mogelijk zoals lettertypes en achtergronden aanpassen.
 3. Schrijf een persoonlijke tekst in de kaart. Kies voor een leuke anekdote of een speciaal gedicht. Bekijk onze geboortekaartjes teksten voor meer inspiratie.
 4. Klik op bestellen of vraag de gratis proefdruk aan. Wij doen de rest!

Gratis proefdruk

Een geboortekaartje maken is een speciaal moment in jullie leven. Je wilt er zeker van zijn dat je een prachtig kaartje de deur uit doet naar je familie en vrienden. Vraag daarom een gratis proefdruk aan. Zo kunnen jij en je partner eerst samen kijken hoe de kleuren uitkomen en hoe het papier in jullie handen aanvoelt. Heeft het kaartje jullie verwachtingen waargemaakt? Het kaartje is terug te vinden in je gratis account en direct bestelbaar. Je familie en vrienden zullen het fraaie kaartje direct in hun huiskamer neerzetten. En denk jij dat je gaat bevallen op je uitgerekende datum? Doe mee aan onze uitgerekende datum actie en win gratis geboortekaartjes!

Wat is de betekenis van het dier?

Een hert staat voor moed, waardigheid en vastberadenheid. Dartelen van de ene naar de andere ervaring in het groene woud. Een hert op je geboortekaartje geeft het kaartje een speelse wending. Ben jij ook gek op andere dieren en zoek je naar meer inspiratie? Bekijk dan eens onze geboortekaartjes met een walvis, beer of vogel. Voor elk dier zijn er voldoende leuke kaartjes te vinden. 

Hertjes geboortekaartje maken

Een hertjes geboortekaartje kun je makkelijk rechtstreeks versturen. Voeg alle adressen toe aan het adresboek en wij doen de rest voor je. Zo staan direct al je vrienden en familie in je adresboek, zodat je in de toekomst nog sneller klaar bent met een kaartje versturen. Voor 20:00 uur besteld, is vandaag verzonden. Het is uiteraard ook mogelijk om de geboortekaartjes naar je eigen huisadres te versturen. Je krijgt er gratis witte enveloppen bij en zo kun je de kaartjes zelf makkelijk langsbrengen. Bij Kaartje2go vind je ook de leukste extra’s voor je geboortekaartjes:

 • Gekleurde enveloppen
 • Luxe papiersoorten
 • Sluitzegels
 • Adresstickers
 • En meer!
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.242 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.