Geboortekaartjes vos

Een geboortekaartje met vos staat extra leuk op de kaart. Samen met zijn andere dierenvriendjes geven ze het geboortekaartje een gezellige en speelse indruk. Wil jij een kaartje met een vos maken en bestellen? Bestel een gratis proefdruk en ervaar de goede kwaliteit van onze kaartjes.  

 • Gratis proefdruk
 • Voor 20:00 besteld, vandaag verstuurd
 • Eenvoudig personaliseren

Vossen, onverstoorde jagers in de schemering van het avondlicht. Op hoog tempo rennend door de bossen met hun prachtige roodbruine vacht. Wat zijn vossen toch fascinerende dieren. 

Geboortekaartje met vos maken

Het maken van een geboortekaartje met een vos is makkelijker en leuker dan je misschien verwacht. Hoe gaat het precies in zijn werk? Wij leggen het in een paar simpele stappen voor je uit:

 1. Selecteer het leukste geboortekaartje en klik op ‘kaart bewerken’.
 2. Ga aan de slag en voeg leuke figuren en kaders toe op de kaart.
 3. Schrijf een persoonlijke tekst over hoe blij je bent met de geboorte van je kindje.
 4. Voeg eventueel leuke extra’s toe en klik op ‘kaart versturen’. Wij doen de rest!

Ben je op zoek naar meer inspiratie over onze geboortekaartjes met dieren? Bekijk dan eens onze geboortekaartjes met beren, giraffen, walvissen of vogels

Gratis proefdruk

Geboortekaartjes met een leuke vos zijn er in vele soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor twee knuffelende vosjes, een vos tijdens de herfst of een vos gezellig samen met zijn andere dierenvriendjes. Welk kaartje je ook kiest, je bent natuurlijk razend benieuwd hoe deze er in het echt uitziet. Daarom kun je een gratis proefdruk te bestellen. Zo kun je het kaartje thuis rustig bekijken en hem aan je partner laten zien. Heb jij een voorgevoel dat je op je uitgerekende datum gaat bevallen? Doe dan mee aan onze uitgerekende datum campagne en win gratis geboortekaartjes!

De betekenis van de vos

Een vos is een prachtig en bijzonder dier. Een dier dat jij natuurlijk op je geboortekaartje wilt. Een roodbruine gloed in zijn vacht, opgestoken oren en een slanke snuit. Een vos is een groepsdier en leeft meestal in een groep van 6. De betekenis van de vos is sluw, slim en schurkachtig. Maar op onze geboortekaartjes laat hij vooral zijn lieve en speelse kant zien.  

Vossen geboortekaartjes maken

Zoek je bij je geboortekaartje met vos nog een paar leuke extra’s om het kaartje nog specialer te maken? Denk hierbij aan speciale sluitzegels met hartjes, gekleurde enveloppen met bijzondere kleuren en mooie adresstickers. Zo kun je het kaartje nog persoonlijker maken voor jouw vrienden en familie. Wat is er allemaal mogelijk?

 • Luxe papiersoorten
 • Gekleurde enveloppen
 • Sluitzegels
 • Adresstickers
 • Tegeltjes en posters

Heb je nog vragen over onze kaartjes of de verzending? Neem contact op met onze medewerkers van team klanttevredenheid. Wij helpen je graag verder!  

 

 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen