Geboortekaartje olifant

Olifant geboortekaartjes zijn immens populair. Dit vrolijke dier met zijn grote flaporen, lange slurf en stevige poten laat vele harten smelten. Maak daarom vandaag nog je olifant geboortekaartje en vraag meteen een gratis proefdruk aan. 

Geboortekaartjes met olifantjes maken

Olifantjes kunnen heel schattig en lief zijn, met hun lichtgrijze ronde lijfjes, gezellige glimlach en zwieberende slurf. Maar ze kunnen ook stoer en sterk zijn, met hun gestamp, stamp, stamp. Ieder olifantje is uniek, net als jouw kindje. 

Olifant geboortekaartjes in verschillende stijlen

 • Ga voor een stoer geboortekaartje met olifant voor een jongen of voor schattige geboortekaartje met olifant voor een meisje
 • Kies een geboortekaartjes met een olifant vergezeld van de hele olifantenfamilie. Kaartjes met 2, 3 of 4 olifantjes erop, samen met een broertje of zusje of als tweeling-olifantjes.
 • Kies een geboortekaartjes met een grote olifant en een baby-olifantje die de staart van mama vasthoudt. Of kies voor een olifant met een ballon of eentje die hartjes uit zijn slurf blaast.
 • Ontwerp een geboortekaartjes met een silhouet van een olifantje, in goud of koper op een lichte of donkere achtergrond.
 • Kies voor een waterverf, geschilderd of getekend olifant geboortekaartje in roze, blauwe, gouden of mintgroene kleuren.
 • Kies een olifanten geboortekaartje samen met andere dieren zoals een giraf, leeuw of tijger erop of ga voor een van de vele andere mogelijkheden.

Olifant geboortekaartje maken

Een geboortekaartje maak je eenvoudig en snel in onze kaartmaker. In een paar stappen ontwerp je jouw eigen, unieke en persoonlijke geboortekaartje:

 1. Kies een kaart uit de collectie “olifant geboortekaartjes”
 2. Klik op “Kaart bewerken” en personaliseer de kaart door een eigen foto te uploaden, figuren toe te voegen, elementen (lettertype, achtergrond, afbeeldingen) te verplaatsen of te wijzigen. 
 3. Schrijf een passende geboortetekst in de kaart
 4. Bestel de kaart of vraag een gratis proefdruk aan.

Gratis proefdruk van olifant geboortekaartje

Je hebt 9 maanden gewacht op je kindje. Om dat te vieren moet het geboortekaartje natuurlijk perfect zijn en daar helpen we je graag bij. Daarom krijg je een gratis proefdruk met een voorbeeld van jouw eigen gemaakte geboortekaartje, inclusief de papiersoorten en enveloppen die we hebben. Zo kun je zelf het geboortekaartje maken dat het beste bij jullie past.

TIP: Doe ook mee met onze uitgerekende datum actie en win jouw geboortekaartjes gratis.

Wat is de betekenis van een olifant?

De olifant is het symbool van wijsheid, vriendelijkheid en geluk. Maar ook van kracht en een lange levensduur. Dat zijn mooie eigenschappen om je zoon of dochter toe te wensen. Daarom zijn olifanten geboortekaartjes een uitstekende keuze.

Olifant geboortekaartjes versturen

Heb je de proefdruk ontvangen en zijn de olifant geboortekaartjes precies geworden zoals jij wilt? Dan is het tijd om de geboortekaartjes te bestellen en versturen. Dat kan op twee manieren:

 • Rechtstreeks versturen: tijdens het bestelproces vul je alle adressen en de verzenddatum in. Terwijl jij lekker ligt te knuffelen met je kindje sturen wij het geboortekaartje naar de ontvangers. Heerlijk, toch!?
 • Als pakketje thuis: tijdens het bestelproces vul je jouw eigen adres in en wij versturen het pakket met geboortekaarten gratis naar jouw adres toe. Bij deze optie kun je leuke extra’s zoals geboorte sluitzegels, duurzame en luxe papiersoorten en gekleurde enveloppen bestellen.

Kies je voor het gemak van rechtstreeks versturen of voor de leuke extra’s? In beide gevallen geldt: op werkdagen voor 20:00 uur besteld is vandaag verzonden. In 95% van de gevallen liggen je geboortekaartjes de volgende dag al op de deurmat.

Geboortekaartjes met dieren

Onze olifantjes zijn niet de enige dieren uit het dierenrijk die op de geboortekaartjes staan. Zo vind je bij ons ongetwijfeld een dieren geboortekaartje met jouw lievelingsdier. Kies bijvoorbeeld voor een geboortekaartje met vosjes of hertjes. Of ga voor een kaartje met een leeuw, uil, beer of walvis erop. Waar je ook voor kiest, bij ons vind je meer dan duizend hippe geboortekaartjes.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen