Geboortekaartje voor 3e, 4e of 5e kindje

Eerst was er een, toen waren er twee en nu zijn er drie, of misschien zelfs nog meer! De geboorte van een broertje of zusje is een bijzondere gebeurtenis. Hoe mooi is het om je hele gezin daarbij te betrekken met een speciaal gezins geboortekaartje? Maak en bestel jouw geboortekaartje voor een groot gezin en vraag meteen een gratis proefdruk aan!

Gezins geboortekaartje maken

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Dat geldt ook voor onze geboortekaartjes waarop het hele gezin staat. Kies bijvoorbeeld voor een geboortekaartje 3e kind met daarop twee broers, twee zussen of broer en zus én natuurlijk jullie pasgeboren zoon of dochter

Is er al eentje meer, dan hebben we voor jou een geboortekaartje 4e kind. Daarop staan bijvoorbeeld drie broers of drie zussen of een mix van beide, uiteraard samen met de kleine hummel. 

Tot slot hebben we ook nog een geboortekaartje 5e kind voor als de gezinsuitbreiding nog groter is.

Het ontwerp van de kaartjes is ontzettend stoer, terwijl de broertjes en zusjes die bij de baby staan ontzettend lief en aandoenlijk zijn. Met deze geboortekaartjes heb je dan ook echt iets unieks in handen.

Deze geboortekaartjes zijn enorm hip:

  • Voor het geboortekaartje van een derde kind zijn de silhouet geboortekaartjes erg populair. Kies bijvoorbeeld een kaartjes met het silhouet van een bakfiets, kinderwagen of trekker. 
  • Ga je liever voor iets getekends? Kies dan voor een geboortekaartje met illustraties van broer en zus. Voor het geboortekaartje van het vierde kind is het volkswagenbusje erg populair. De tekening met kleine fietsjes erop zijn ook erg gewild.
  • Ben je een echte dierenvriend? Dan is een dieren geboortekaartje wellicht iets voor jou. Zo zijn er kaartjes met daarop een berenfamilie, zebrafamilie of konijnenfamilie.

Bekijk ook onze hippe geboortekaartjes.

Geboortekaartje met 3e, 4e of 5e kind zelf maken

Heb je een leuk kaartje gezien, maar staan er niet genoeg kinderen op? In het geval van een silhouet geboortekaartje heb je dan geluk. Je kunt namelijk een geboortekaartje voor het 3e, 4e, of 5e kind zelf maken door een figuur uit onze galerij toe te voegen. Kies bijvoorbeeld een kaart met daarop drie of vier kindjes en voeg vervolgens een silhouet van een broertje of zusje toe. In onze galerij vind je verschillende silhouetten van jongens of meisjes die je eenvoudig aan de kaart kunt toevoegen. Zo maak je in een handomdraai zelf een geboortekaartje voor het vijfde kind.

Geboortekaartje met foto van het gezin

Even lachen, klik, klaar en bestellen maar! Hoe leuk is het om met de hele gezin op de foto te gaan? Om samen met de baby en alle broertjes en zusjes op het geboortekaartje te staan. 

Een geboortekaartje met foto maak je heel eenvoudig en snel bij Kaartje2go:

  1. Kies een kaart uit de collectie “Geboortekaartjes met foto” of begin met een blanco kaart.
  2. Klik op “Kaart bewerken” om de kaart te personaliseren.
  3. Upload je eigen foto en schrijf een leuke tekst op het geboortekaartje.
  4. Ben je klaar met bewerken? Vraag een gratis proefdruk aan of plaats meteen je bestelling.

Gratis proefdruk geboortekaartje

Inmiddels heb je al heel wat ervaring met het bestellen van geboortekaartjes. Je hebt het immers al twee, drie of zelfs vier keer eerder gedaan. Toch is het de moeite waard om een proefdruk te bestellen. Zo kun je namelijk de kwaliteit van het kaartje nog eens goed beoordelen, besluiten om de kleur of tekst nog net iets aan te passen of ontdekken dat alles al helemaal perfect is. 

Bij je proefdrukpakket ontvang je daarbij voorbeelden van onze papiersoorten en envelopkleuren. Zo maak je gemakkelijk en snel het allermooiste geboortekaartje in een prachtige envelop.

Gezin geboortekaartjes versturen

Met zoveel zonen en dochters ken je de weg naar de brievenbus vast heel goed. Maar ook hier helpen we je graag om tijd te besparen: door de geboortekaartjes voor jullie rechtstreeks naar de ontvanger te sturen. Zo kunnen jullie meer tijd doorbrengen met jullie allerkleinste. Het enige wat je hoeft te doen is de adressen en de verzenddatum invullen. Wij regelen de rest!

Je kunt de kaarten ook als pakketje thuis laten ontvangen. In dat geval kun je ze zelf voorzien van postzegels, envelop en sluitzegel. Daarna doe je de geboortekaartjes zelf op de post.

In beide gevallen geldt: voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden. In 95% van de gevallen liggen de geboortekaartjes voor het derde, vierde of vijfde kind al de volgende dag op de deurmat.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen