Ga naar de inhoud

Geboortekaartje voor 4e kind of 5e kind

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • Win je geboortekaartjes!

Hoera! Na nummer één, twee en drie is er nu een vierde of zelfs vijfde kindje onderweg. Een geboorte is altijd speciaal, maar in het bijzonder voor broertjes en zusjes van het nieuwste gezinslid. Hoe leuk is het om hen bij de komst van de kleine te betrekken en een geboortekaartje 4e kind of 5e kind te maken?

Vergelijkbare stijlen: Tweeling, Hip en trendy, Illustratie, Voertuigen, Christelijk 

Geboortekaartjes groot gezin maken

Wil je de geboorte van jullie vierde kind op een leuke manier met de wereld te delen? Kies dan voor een geboortekaartje met 4e kindje. Op deze kaartjes wordt de baby omringd door lieve zusjes en stoere broertjes. En ook als de gezinsuitbreiding groter is hebben we leuke kaartjes. Bijvoorbeeld een geboortekaartje 5e kind of een geboortekaartje groot gezin.

Onze geboortekaartjes zijn voor alle gezinssamenstellingen. Dus ook voor een samengesteld gezin. Op deze kaartjes kom je broertjes en zusjes tegen in alle combinaties. Met vier of vijf broertjes, met vier of vijf zusjes… en met alles er tussenin.

Tip: Bekijk ook onze geboortekaartjes voor een 2e kind en onze geboortekaartjes voor een 3e kind.

Silhouet geboortekaartje vierde en vijfde kind:

Met een vierde kind of komst of misschien zelfs wel een vijfde is het natuurlijk wel even passen en meten of iedereen op het geboortekaartje past. Gelukkig zijn onze designers daar ontzettend goed in. Vooral hun silhouet geboortekaartjes zijn erg populair. Kies bijvoorbeeld een kaartje met het silhouet van een bakfiets, kinderwagen of trekker.

Ga je liever voor geboortekaartje met illustratie van het gezin? Dat kan natuurlijk ook. Vooral het geboortekaartje met het volkswagenbusje is erg gewild. 

Tip: Herken je jullie kindjes niet in onze silhouetten? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam. Ze kijken graag samen met onze designers naar de mogelijkheden.

Even lachen, klik, klaar en bestellen maar! Hoe leuk is het om met het hele gezin op de foto te gaan? En om samen met de baby en alle broertjes en zusjes op het geboortekaartje te staan. 

In onze kaartmaker maak je in een paar stappen een persoonlijk geboortekaartje:

  1. Kies een kaart uit de collectie of begin met een blanco kaart.
  2. Klik op ‘Kaart bewerken’ om de kaart te personaliseren.
  3. Personaliseer de kaart met je eigen foto, leuke figuren en een persoonlijke tekst. Je kunt ook de achtergrond aanpassen, kleuren veranderen en elementen verslepen. Net zolang tot het kaartje precies aan jullie wensen voldoet.
  4. Ben je klaar met bewerken? Vraag een gratis proefdruk aan of plaats meteen je bestelling.

✨ Tip: Wil je lekker shinen met jullie geboorteaankondiging? Bestel dan een geboortekaartje met foliedruk.

Geboortekaartje voor je 4e kindje bestellen

Inmiddels heb je al heel wat ervaring met het bestellen van geboortekaartjes. Toch is het elke keer de moeite waard om een gratis proefdruk aan te vragen. Zo kun je de kwaliteit van het kaartje nog eens goed beoordelen en als het moet nog kleine aanpassingen doen.

Grote voordelen voor kleine én grote gezinnen

Wanneer je geboortekaartjes bij Kaartje2go bestelt profiteer je van de volgende voordelen:

Geboortekaartjes 4e of 5e kind versturen

Met zoveel zonen en dochters ken je de weg naar de brievenbus vast heel goed. Maar ook hier helpen we je graag om tijd te besparen. We sturen jullie geboortekaartjes rechtstreeks naar de ontvanger, zo kunnen jullie meer tijd doorbrengen met jullie allerkleinste. Het enige wat je hoeft te doen is de adressen en de verzenddatum invullen. Wij regelen de rest!

Je kunt de kaarten ook als pakketje thuis ontvangen. Dit is de leukste optie, want je kunt de kaarten zelf versieren en voorzien van een kleurrijke envelop, prachtige sluitzegels en handige adresstickers. Daarna doe je de geboortekaartjes zelf op de post. 

In beide gevallen profiteer je van onze snelle levertijd. Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, worden je kaarten nog dezelfde dag verzonden. In 95% van de gevallen liggen ze al de volgende dag op de deurmat.

Tip: gebruik onze adresverzoeker en verzamel de adressen van familie en vrienden met één klik in je adresboek.

Hulp nodig bij het bestellen van je geboortekaartjes?

Je gunt jullie vierde of vijfde kindje natuurlijk net zo’n mooi geboortekaartjes als zijn of haar broertjes en zusjes. We begrijpen heel goed als je daarom nog een kleine aanpassing wilt laten doen aan een geboortekaartje. Ons klanttevredenheidsteam helpt je in dat geval graag verder met het beantwoorden van al je vragen over geboortekaartjes. Zo maken we samen met jou een feestje van geboortekaartjes ontwerpen!

Tip: Bekijk ook ons geboorteblog met uiteenlopende tips en inspiratie-artikelen.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.275 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.