Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartjes giraf

Hoog in de bomen zoekt zijn lange tong naar verse bladeren aan de bomen. Door de takken heen steekt zijn grote gele kop. Giraffen zijn bijzondere en ontzettend leuke dieren. Een geboortekaartje met een giraf is daarom erg leuk om te kiezen. De giraffen zijn speels en schattig afgebeeld onze geboortekaartjes. Bestel direct je gratis proefdruk en wij sturen het kaartje voor je op.

De mooiste geboortekaartjes met giraf maak je zelf

Welk ontwerp is jouw favoriet?

Wat leuk dat je op zoek bent naar een geboortekaartje met giraf 🦒 Wij begrijpen het helemaal, want deze dieren hebben een hoog schattigheidsgehalte. In onze collectie vind je verschillende ontwerpen. Wil je een geboortekaartje met één giraf of juist een kleine giraffenfamilie? Of misschien ben je wel op zoek naar een ontwerp met safari of jungle thema, waarbij meerdere dieren van de partij zijn, zoals een zebra, olifant, of tijger. Scroll er maar eens doorheen. Je kunt ook het filtermenu gebruiken om sneller te vinden wat je zoekt. Een specifieke stijl bijvoorbeeld, zoals stoer, klassiek of minimalistisch. Ook de combinatie giraf én botanisch past erg goed bij elkaar 🌿

🦒 Tip: Weet je al hoe jullie kindje gaat heten? Bekijk de geboortekaartjes met naam om te zien hoe de naam van jullie kleine op al onze geboortekaartjes staat.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.