Geboortekaartje giraf

Hoog in de bomen zoekt zijn lange tong naar verse bladeren aan de bomen. Door de takken heen steekt zijn grote gele kop. Giraffen zijn bijzondere en ontzettend leuke dieren. Een geboortekaartje met een giraf is daarom erg leuk om te kiezen. De giraffen zijn speels en schattig afgebeeld onze geboortekaartjes. Bestel direct je gratis proefdruk en wij sturen het kaartje voor je op.

Geboortekaartje met giraf maken

Een geboortekaartje met een giraf kun je makkelijk en snel zelf maken. Kaartje2go heeft een kaartmaker ontwikkeld waarmee jij een kaartje nog leuker en persoonlijker kan maken. Hoe? Wij leggen het voor je uit:

  1. Klik op het mooiste kaartje uit de kaartrij en kies voor ‘kaart bewerken’. 
  2. Voeg de gaafste figuren, kaders en tekstvakken toe.
  3. Schrijf een mooie tekst over jullie kersverse spruit.
  4. Vraag de proefdruk aan of verzend direct de giraf geboortekaartje.s

Zoek je naar meer inspiratie op het gebied van geboortekaartjes met dieren? Bekijk dan eens onze geboortekaartjes met vogel, olifant of kat

Gratis proefdruk van giraf geboortekaartje

Een gratis proefdruk is een mooie uitkomst als jij zeker wil weten of dit het juiste kaartje is. Maak een gratis account aan en zoek het leukste geboortekaartje met giraf uit. Wij sturen de gratis proefdruk voor je op zodat je samen met je partner kan kijken of dit kaartje echt aan jullie wensen voldoet. 

Tip: Doe mee aan onze uitgerekende datum actie en win gratis geboortekaartjes.

Wat is de betekenis van een giraf?

Een giraf staat symbool voor overzicht, rust en vertrouwen. Dit kunnen prachtige eigenschappen zijn die je ook voelt voor de geboorte van je zoon of dochter. 

Giraf geboortekaartjes versturen

Het versturen van een geboortekaartje met giraf kun je rechtstreeks doen naar alle ontvangers. Vul eenmalig alle adressen in en sla ze op in het adresboek op je account. Zo kun je ze de volgende keer direct weer selecteren. Handig! Het is ook mogelijk om alle kaartjes te versturen naar je eigen adres. Je ontvangt ze dan als pakketje thuis met gratis witte enveloppen. Het is ook leuk om hier mooie extra’s bij te bestellen zoals geboorte sluitzegels, duurzame en luxe papiersoorten en gekleurde enveloppen. Voor 20:00 uur besteld, vandaag verzonden.

 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen