Ga naar de inhoud

Geboortekaartje boerderij

Welkom lieve baby! Is jullie kindje geboren op de boerderij, tussen de uitgestrekte weilanden en boerderijdieren? Of vind je een boerderij kaartje gewoon leuk? Deel het blije nieuws met een geboortekaartje in dit thema. Kies voor een van onze boerderij-achtige ontwerpen of upload je eigen foto. Bestel een gratis proefdruk en ontdek of de kaart helemaal naar wens is.

Boerderij geboortekaartje maken

De koeien melken, paarden voeren, het land bewerken of simpelweg genieten van het landelijke uitzicht: er is van alles te beleven op de boerderij. Dat maakt de boerderij een heel leuk thema voor een geboortekaartje. Misschien wonen jullie zelf op een boerderij of hebben jullie er mooie herinneringen aan. Ook als je landelijk gewoon een leuke stijl vindt, kun je kiezen voor boerderij babykaartjes. Het leuke is: je kunt er allerlei kanten mee op!

Boerderij geboortekaartjes in allerlei stijlen

De leukste boerderij geboortekaartjes maak je zelf, met Kaartje2go. Een geboortekaart maken begint bij het kiezen van een ontwerp. Het perfecte kaartje vind je door je voorkeuren in het filtermenu aan te geven. Zijn jullie bijvoorbeeld gek op katten of honden? Vink dan deze dieren aan. Het filtermenu kun je ook gebruiken als je een kaart zoekt met een specifiek figuur, zoals hartjes, bomen of sterren. Daarnaast kun je onder andere filteren op het geslacht (jongen, meisje of neutraal) en de stijl. Probeer het maar uit. Zo wordt het vinden van het perfecte geboortekaartje een stuk makkelijker!


👶🏼  De natuur is volop aanwezig op de boerderij. Zoek je een kaartje in een breder natuurlijk thema? Bekijk dan ook onze natuurlijke en duurzame geboortekaartjes.

Veelgestelde vragen over geboortekaartjes in boerderij thema

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.