Grappige geboortekaartjes

Hou jij wel een geintje? En zijn jij en je partner kortgeleden ouders geworden van jullie kleine spruit? Combineer het beste van twee werelden en verstuur een grappig geboortekaartje naar je familie en vrienden.

De geboorte van jullie kindje is een bijzondere gebeurtenis in jullie leven. Dit wil je op een prachtige manier verzegelen door het versturen van een mooi geboortekaartje. Zoek een leuk kaartje uit, bewerk het kaartje om hem persoonlijker te maken en bestel vervolgens een gratis proefdruk. 

Een grappig geboortekaartje maken

Een eigen geboortekaartje met een grapje maken is natuurlijk hartstikke leuk. Hoe dat precies in zijn werk gaat? We leggen het graag aan je uit aan de hand van een aantal simpele stappen:

  1. Kies de leukste kaart uit de collectie en klik op ‘Kaart bewerken’.
  2. Voeg de mooiste figuren, kaders en tekstvakken toe om de kaart grappiger te maken.
  3. Schrijf een persoonlijke of grappige tekst waarin jullie iets vertellen over jullie baby.
  4. Klik op ‘Verzenden’ en ontvang de gratis proefdruk of bestel direct de kaartjes!

Zoals je leest kun je simpel en snel je ideale grappige geboortekaartjes samenstellen. Ben je op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan eens geboortekaartjes voor jongens en meisjes

Grappige teksten geboortekaartje

Een geboortekaartje grappig maken kun je op verschillende manieren doen. Je kan ervoor kiezen om grappige dieren op de kaart te zetten. Maar het leukste is natuurlijk om een grappige tekst op het geboortekaartje te plaatsen. Je kan uit verschillende soorten teksten voor op de kaart kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een grappig gedicht waarin je door middel van mooie rijmpjes en grapjes het blije nieuws brengt over jullie kindje. Of kies voor een songtekst van een bekend nummer of verwerk het nieuws in een leuke mop of anekdote. Kaartje2go heeft verschillende mooie en grappige geboortekaartjes teksten geschreven. Deze kun je makkelijk kopiëren naar je kaart. Neem eens een kijkje en doe inspiratie op! 

Gratis proefdruk

Een geboortekaartje maken is iets unieks. Je wil er zeker van zijn dat er een prachtig kaartje op de mat valt bij je familie en vrienden. Het is mogelijk om een gratis proefdruk aan te vragen van je grappige geboortekaartje. Zo kunnen jij en je partner thuis op jullie gemak het kaartje bekijken. Helemaal tevreden Bestel de kaartjes dan makkelijk en snel via onze website, voeg de adressen toe en wij doen de rest. Je kan er ook voor kiezen om de geboortekaartjes naar je eigen adres te versturen. Je ontvangt er dan gratis witte enveloppen bij. Maar je kunt ook kiezen voor andere mooie kleuren die misschien nog wel beter bij je grappige geboortekaartjes passen. Door ze thuis te laten bezorgen kun je de kaartjes zelf persoonlijk overhandigen. Wel zo leuk! 

Bonustip: Win jouw geboortekaartjes met onze uitgerekende datum campagne

 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen