Ga naar de inhoudGa naar het filter

Originele geboortekaartjes

De geboorte van jullie kindje is zo bijzonder, dat vraagt om een net zo bijzonder en origineel geboortekaartje. Het geboortekaartje is namelijk ook een mooie herinnering aan de geboorte van de baby. Met deze aparte en unieke geboortekaartjes trek jij de volle aandacht!

Aparte geboortekaartjes voor een unieke baby

We hebben een veelzijdige collectie kaartjes voor je, om dat speciale, net-even-anders geboortekaartje te vinden. We houden de trends op het gebied van designs en stijlen voor geboortekaartjes goed in de gaten. Bekijk ook de verschillende stijlen zoals grappige, hippe of stoere kaartjes in de allergrootste kaartencollectie van Nederland. Met zoveel keus vind je gegarandeerd het perfecte bijzondere babykaartje om je dierbaren mee te verrassen. Wil je graag weten hoe de naam van jullie baby eruitziet op de originele geboortekaartjes in de galerij? Gebruik de geboortekaartjes met naam generator en bekijk alle kaartjes met de naam van jullie kleine spruit.

Zelf een origineel geboortekaartje maken

Wil jij al jouw creativiteit de vrije loop laten? Start met een blanco kaart om je eigen creatie te ontwerpen of wijzig simpel en snel een bestaand ontwerp uit de galerij. Zo krijg je een origineel geboortekaartje (met foto) op maat! 

Maak je geboortekaartje extra bijzonder

Je kunt je geboortekaartje op verschillende manieren extra bijzonder en uniek maken.

  • Kies voor een sprankelend geboortekaartje met gouden, zilveren, koperen of holografische foliedruk. Dit geeft je kaartje echt iets speciaals.
  • Kies voor bijzonder papier voor je geboortekaartje. Ga voor chic parelmoer, stijlvol linnen, oudhollands geschept papier of een van de andere papiersoorten. Hierdoor krijgt het geboortekaartje meteen een bijzondere look.
  • Kies een uniek formaat uit. De langwerpige geboortekaartjes zijn bijvoorbeeld erg stijlvol. En ook een klein vierkant babykaartje heeft zijn charme. 
  • Maak de kaart af met leuke extra’s bij je geboortekaart. Je kunt kiezen uit verschillende gekleurde enveloppen en met onze bijpassende geboorte sluitzegels maak je het geboortekaartje nog specialer. Of bestel een raambord van je geboortekaartje. Tof! 

Je kunt natuurlijk ook zelf iets leuks verzinnen om het kaartje extra bijzonder te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van hartjesconfetti in de envelop? Of een strikje om het geboortekaartje? Bestel je geboortekaartjes en laat het pakketje gratis thuisbezorgen om vervolgens zelf aan de slag te gaan met leuke details. Zo maak je er zelf een mooi verrassingspakketje van.

Meer inspiratie voor je originele geboortekaartje

Vraag je je af wat je eigenlijk allemaal op een geboortekaartje moet zetten? Of zoek je juist een originele tekst om het kaartje helemaal bijzonder te maken? Er zijn verschillende invalshoeken te verzinnen, zoals een tekst vanuit het hart, een lief gedichtje of een grappige anekdote. Kaartje2go heeft een aantal leuke geboortekaartjes teksten geschreven die je zo kan kopiëren op de kaart. Handig! 

Een andere leuke tip is ons geboorte blog voor oneindig veel baby inspiratie. En vergeet niet te genieten van deze bijzondere periode.

Veelgestelde vragen over originele geboortekaartjes

Je kan simpel en snel een heel leuk en origineel geboortekaartje maken.

  1. Kies een kaart uit de collectie
  2. Klik op ‘Kaart bewerken’
  3. Maak je kaartje bijzonder door de achtergrond te veranderen, kleuren te wijzigen of elementen te verschuiven. Voeg foto’s toe, of schrijf een leuke tekst in de kaart.
  4. Klaar met bewerken? Bestel dan een gratis proefdruk van je unieke geboortekaartje.

Ja, dat kan zeker! Als je een account hebt kun je een gratis proefdruk bestellen. Laat het originele geboortekaartje naar je huis versturen en ontvang een leuk proefdruk pakketje thuis. Hierin vind je naast het kaartje ook meer informatie over onze bijzondere extra’s zoals envelopkleuren, papiersoorten en de mooiste sluitzegels. Daarmee maak je jullie geboortekaartjes extra origineel.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.