Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartje leeuw

De leeuw is de koning van de jungle. Maar ook op onze geboortekaartjes bestijgen ze de troon. Deze prachtige dieren staan fier, trots en speels op het kaartje. Zijn leeuwen ook jouw lievelingsdier? Bestel dan een geboortekaartje leeuw en vraag direct je gratis proefdruk aan.

Leeuw geboortekaartjes maken 

De leeuwen op onze geboortekaartjes doen geen vlieg kwaad. Sterker nog, ze doen je hart smelten. Lieve welpjes kijken je met een grote glimlach aan of lopen vrolijk moederleeuw achterna. Op de geboortekaartjes voor een tweeling tref je twee leeuwen aan. Op weer andere kaartjes staan ze stoer en trots tussen de andere jungledieren, zoals een olifant, tijger of panter bijvoorbeeld.

Zelf een geboortekaartje met leeuw ontwerpen

Het is ook tof om zelf een geboortekaartje met leeuwen te ontwerpen. Begin met een blanco kaart en klik vervolgens op ‘Kaart bewerken’. Voeg vrolijke leeuwen en andere beestjes toe. Kies een mooie foto van jullie eigen welpje en schrijf een lieve tekst. 

Mooie kaart gevonden, maar heb je een speciaal verzoek? Neem dan even contact op met ons klanttevredenheidsteam. Zij kunnen eventuele verzoekjes doorgeven aan de designers. 

Wat is de betekenis van de leeuw?

Wat betekent het om een leeuw te zijn? Allereerst dat je ‘zo sterk als een leeuw’ bent. Deze dieren staan symbool voor kracht en koninklijkheid. De leeuwengroep, met zijn leeuwen, leeuwinnen en welpen, zorgt goed voor elkaar. Ze hebben ook iets avontuurlijks en knuffeligs in zich. Perfecte kandidaten voor een geboortekaartje dus.

Is jouw kindje tussen 23 juli en 22 augustus geboren? Dan is de leeuw zijn of haar sterrenbeeld en past een leeuw geboortekaartje nog eens extra goed.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.