Geboortekaartje leeuw

De leeuw is de koning van de jungle. Maar ook op onze geboortekaartjes bestijgen ze de troon. Deze prachtige dieren staan fier, trots en speels op het kaartje. Zijn leeuwen ook jouw lievelingsdier? Bestel dan een geboortekaartje leeuw en vraag direct je gratis proefdruk aan.

Geboortekaartje met leeuw maken

De leeuwen op onze geboortekaartjes doen geen vlieg kwaad. Sterker nog, ze doen je hart smelten. Lieve welpjes kijken je met een grote glimlach aan of lopen vrolijk moederleeuw achterna. Op de geboortekaartjes voor een tweeling tref je twee leeuwen aan. Op weer andere kaartjes staan ze stoer en trots tussen de andere jungledieren: zebra, olifant of giraffe.

Zo maak je zelf een geboortekaartje met een leeuw:

  1. Kies een kaart uit de collectie “leeuwen geboortekaartjes”
  2. Klik op “Kaart bewerken” en personaliseer de kaart. Upload bijvoorbeeld je eigen foto, pas de achtergrond, lettertypes en kleuren aan of voeg leuke jungle figuren toe.
  3. Schrijf vervolgens een mooie geboortetekst of gedichtje op de kaart.
  4. Ben je klaar met bewerken? Plaats dan je bestelling of vraag eerst een proefdruk aan.

Gratis proefdruk van leeuw geboortekaartje

Als je jouw geboortekaartjes bij Kaartje2go bestelt gooien we je niet zomaar voor de leeuwen. Voordat je bestelt kun je namelijk eerst een gratis proefdruk bestellen. Zo kun je zelf kennismaken met onze uitstekende kwaliteit. Bovendien krijg je in het proefdrukpakket een voorbeeld van onze papiersoorten en envelopkleuren. Op die manier kun je het leeuwen geboortekaartje echt helemaal perfect maken.

TIP: Schrijf je in voor onze uitgerekende datum actie en win gratis geboortekaartjes.

Wat is de betekenis van de leeuw?

Wat betekent het om een leeuw te zijn? Allereerst dat je ‘zo sterk als een leeuw’ bent. Deze dieren staan symbool voor kracht en koninklijkheid. De leeuwengroep, met zijn leeuwen, leeuwinnen en welpen, zorgt goed voor elkaar. Ze hebben ook iets avontuurlijks en knuffeligs in zich. Perfecte kandidaten voor een geboortekaartje dus.

Is jouw kindje tussen 23 juli en 22 augustus geboren? Dan is de leeuw zijn of haar sterrenbeeld en past een leeuw geboortekaartje nog eens extra goed.

leeuwen geboortekaartjes versturen

Het versturen van je geboortekaartjes gaat eenvoudig en snel, want wij nemen het leeuwendeel op ons! Het enige wat jij hoeft te doen is de adressen in te vullen en de verzenddatum te kiezen. Vervolgens sturen wij de geboortekaartjes op de aangegeven datum naar jouw vrienden en familie toe.

Je kunt de leeuwen babykaarten ook als pakketje thuis laten bezorgen. In dat geval kun je er leuke extra’s bijbestellen. Denk aan geboorte sluitzegels, duurzame en luxe papiersoorten en gekleurde enveloppen.

Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, worden je geboortekaarten vandaag nog verzonden. In 95% van de gevallen heb je ze al de volgende dag in huis.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen