Geboortekaartje kat

Wat dacht je van een geboortekaartje met een kat? Een kat is namelijk één van de meest geliefde en populairste huisdieren en hoort ook vaak helemaal bij het gezin. Zijn jullie ook zo gek op jullie kat of katten? Vereeuwig dit bijvoorbeeld op het geboortekaartje van jullie kindje. Los van het feit dat een kat een geliefd dier is staat het ook erg mooi en snoezig op een geboortekaartje. Neem eens een kijkje tussen onze collectie geboortekaartjes met een kat.

Geboortekaartje met kat maken

Onze designers hebben een mooie collectie met geboortekaartjes met een kat gemaakt. Er staan dus al genoeg leuke geboortekaartjes voor je klaar. Liever zelf het geboortekaartje ontwerpen? Dat kan natuurlijk ook! Ga aan de slag in onze kaartmaker en ontwerp jouw eigen geboortekaartje met een poes erop. 

Wij helpen jou graag een handje met het ontwerpen van de kaart in de kaartmaker. Zo ontwerp je snel en gemakkelijk jouw eigen geboortekaartje met een poes:

  1. Kies uit één van onze ontwerpen uit de collectie “geboortekaartje met kat” of begin met een blanco kaart. 
  2. Upload de favoriete foto van jullie en de kat. Voeg eventueel leuke figuren en symbolen toe. 
  3. Schrijf een mooie persoonlijke boodschap op het geboortekaartje. 
  4. Controleer het geboortekaartje voor de laatste keer en verstuur het rechtstreeks naar de ontvangers of naar jouw eigen adres. 

Gratis proefdruk van het geboortekaartje met poes

Is je geboortekaartje helemaal klaar? Bestel dan een gratis proefdruk van je kaartje. Zo kun je controleren of het geboortekaartje met poes helemaal naar wens is. Ook krijg je bij de gratis proefdruk voorbeelden van papiersoorten en enveloppen. Zo weet je zeker dat het geboortekaartje, papiersoort en enveloppen helemaal bij jullie past. 

De geboortekaartjes met kat gratis winnen? Schrijf je dan in voor onze uitgerekende datum actie!

Wat is de betekenis van een kat?

De kat staat symbool voor nieuwsgierigheid, avontuur, mysterie en onafhankelijkheid. Daarnaast is een kat ook één van de meest geliefde huisdieren en zal jouw zoon of dochter ook een emotionele verbinding maken met jullie kat of katten. 

Katten geboortekaartjes versturen

Helemaal tevreden over de geboortekaartjes? Dan is het tijd om ze te gaan versturen! Bij Kaartje2go gaat dit snel en gemakkelijk. Na het maken van de geboortekaartjes vul je de verzendadressen in en kiezen jullie de verzenddatum. Wij versturen de geboortekaartjes op de aangegeven verzenddatum rechtstreeks naar familie en vrienden. De geboortekaartjes op een werkdag voor 20:00 uur bestelt? Dan verzenden wij de geboortekaartjes vandaag nog!

Liever de geboortekaartjes zelf versturen naar familie en vrienden? Dat kan bij Kaartje2go ook! Het is heel gemakkelijk. Wij verzenden de geboortekaartjes als een pakket bij jouw thuis. Als je voor deze optie kiest kun je ook leuke extra’s bestellen zoals geboorte sluitzegels, adresstickers en gekleurde enveloppen.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen