Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartje kat

Ben jij gek op katten en zoek je een geboortekaartje met dit geliefde huisdier? Dan ben je hier op de juiste plek. Kies een van onze trendy ontwerpen en bewerk je kaartje met de kaartmaker. Of plaats een eigen kattenfoto of illustratie op de kaart. Ben je blij het het resultaat? Dan kun je een gratis proefdruk aanvragen of de kaartjes direct versturen. Maar voor het zover is geven we je graag wat meer informatie over onze collectie geboortekaartjes met katten.

Het mooiste katten geboortekaartje

Het delen van geboortenieuws begint bij het uitzoeken van een mooie kattenkaart. Misschien heb je al wat in gedachten: een bepaalde kleur of stijl. Of misschien ga je er juist blanco in en laat je je verrassen door wat er op je pad komt. Hoe dan ook, we snappen dat het best lastig om iets te kiezen uit al die snoezigheid. Daarom leggen we met liefde een aantal mooie opties aan je voor. 

Geboortekaartjes kat in allerlei stijlen

De keuze is reuze als het gaat om purrfect geboortekaartjes met katjes. Maar als je weet welke stijl bij jullie past, wordt het kiezen al een stuk makkelijker. Gebruik daarvoor ons handige filtermenu, om zo snel mogelijk jullie perfecte geboortekaartje te spotten.

Welke stijl heeft jullie voorkeur?

👶🏼 Tip: Benieuwd hoe jullie gekozen babynaam op onze geboortekaartjes staat? Gebruik dan onze toffe geboortekaartjes generator.

Zelf een geboortekaartje ontwerpen

Ben je zelf een creatief meesterbrein en vind je het leuk om zelf een geboortekaartje met katten te maken? Ook dat kan! Dit kun je op twee manieren aanpakken.
1. Start met een blanco kaart en upload je eigen artwork met katten, poezen of kittens. Of ga helemaal los in de kaartmaker met achtergronden, figuren, lettertypes en kaders.

2. Begin met een fotokaart en voeg het allermooiste kiekje van jullie baby toe aan het ontwerp. Je kunt je geboortekaartje verder versieren met leuke kattenfiguren, kaders en tekstelementen. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.