Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartjes beer

Hoera! Er is een lief klein baby’tje geboren. Verstuur een geboortekaartje en deel dit mooie nieuws met vrienden en familie. Kies bijvoorbeeld voor een geboortekaartje met een snoezige beer. Met hun zachte vacht en fonkelende zwarte oogjes hebben ze onze harten gestolen.

Maak zelf een geboortekaartje met beer

Geboortekaartjes met beertjes in verschillende stijlen

Ga op expeditie en ontdek onze gevarieerde geboortekaartjes beer collectie. Op de kaartjes vind je ijsberen, bruine en zwarte beren. Maar ook grizzly beren, koalabeertjes en pandaberen zie je voorbijkomen. Welke is jouw favoriet? Deze geboortekaartjes zijn trouwens leuk voor zowel jongens als meisjes. Kies bijvoorbeeld een geboortekaartje met een bruine beer op een oudroze achtergrond, of een ijsbeer in een blauw poollandschap. Ben je in verwachting van een meerling, dan is een tweeling geboortekaartje met twee beertjes erop perfect. Of kies voor een exemplaar met een schattig berengezin op de voorkant. 

🐻  Tip: Probeer eens onze geboortekaartjes met naam tool. Vul jullie babynaam in en zie in één oogopslag welk kaartje het best past bij deze prachtige naam. 

Ontwerp zelf het allermooiste geboortekaartje 

Zit je vol inspiratie? Kies dan voor een blanco- of fotokaart en maak zelf een geboortekaartje voor jullie kleine beertje. De mogelijkheden zijn oneindig. Maak bijvoorbeeld een lief of stoer kaartje. Of ga voor een klassiek of minimalistisch uiterlijk. Natuurlijk is het ook mogelijk om een persoonlijke touch toe te voegen aan een bestaand geboortekaartje met beer. Denk aan een lieve foto van jullie baby of een zelfgeschreven geboortegedichtje. 

Veelgestelde vragen over geboortekaartjes met beer

Gelukkig is het maken van een geboortekaartje met beer heel eenvoudig. In een paar stappen is het gepersonaliseerde kaartje voor jullie spruit al af. Zo werkt het: 

  1. Kies een beregezellig kaartje uit de collectie en klik op ‘Kaart bewerken’.
  2. In de kaartmaker pas je gemakkelijk het geboortekaartje naar wens aan. Bijna alle elementen op de kaart zijn aan te passen. Voeg een lieve babyfoto toe, verander lettertypes en wijzig de achtergrondkleur. Vergeet niet om een kijkje te nemen tussen de figuren. Hier vind je, onder andere, schattige illustraties van bruine beren, pandaberen en teddyberen. 
  3. Schrijf een geboortetekst op de kaart. 
  4. Tevreden met de kaart? Vraag een gratis proefdruk aan of plaats je definitieve bestelling.  

🐻  Tip: Laat je inspireren door onze beresterke geboortekaartjes teksten.

Ja, dat kan zeker. Bestel je met je Kaartje2go account, dan is de eerste proefdruk helemaal gratis. Zonder account betaal je hiervoor € 0,49. Je ontvangt van ons het geboortekaartje met beer en voorbeelden van onze papiersoorten en envelopkleuren. Neem rustig de tijd om te bepalen of dit het geboortekaartje van jullie dromen is. We slaan het ontwerp op in je account, zodat je eenvoudig eventuele aanpassingen kunt maken.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.