Ga naar de inhoudGa naar het filter

Bedankkaartjes geboorte

Kersverse ouders en het kindje worden na de geboorte vaak overspoeld met de liefste geboortewensen en kraamcadeaus. Jullie zitten natuurlijk helemaal op een roze wolk, maar de kraamtijd kan ook zeker een hectische periode zijn. Met de liefste en leukste felicitatie kaartjes en cadeaus zijn jullie de kraamtijd goed doorgekomen. Misschien zijn de nodige kraamtranen gevallen maar dat hoort er dan ook zeker bij. Heb je het gevoel dat je familie en vrienden wil bedanken voor alle geboortewensen en felicitaties? Dit kan snel en gemakkelijk met de leukste geboorte bedankkaartjes, neem een kijkje tussen de kaarten uit de galerij.

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • Win je geboortekaartjes!

Geboorte bedankkaartjes

Er zijn ontzettend veel bedankkaartjes die je naar familie en vrienden kan sturen. Ga bijvoorbeeld voor een mooi geboorte bedankkaartje met de naam of voor een bedankkaartje met een foto van jullie zoon of dochter. Want zeg nou zelf, wie smelt er niet weg van een foto van een pasgeboren baby? Wij zeker wel! Op de geboorte bedankkaartjes hoort natuurlijk een tekst en ook daar helpen wij jou graag mee. Neem eens een kijkje tussen onze teksten voor op bedankkaartjes en laat je inspireren voor jouw eigen kaartje. 

Bedankkaartjes geboorte zelf maken

We hebben al wat tips gegeven voor de leukste kaartjes en voor de tekst. Maar ook voor het maken van de mooiste geboorte bedankkaartjes hebben we nog wat suggesties. 

  1. Begin met het kiezen van je favoriete bedankkaart en klik op ‘Kaart bewerken’.
  2. Voeg de mooiste foto, figuren en kaders toe zodat de kaart helemaal bij jullie past. 
  3. Maak een keuze uit onze voorbeeldteksten of ga toch voor een eigen persoonlijke tekst. 
  4. Klik op ‘verzenden’ en bestel de kaarten direct of kies voor de gratis proefdruk. 

Naast de bedankkaartjes hebben we ook nog verschillende extra’s die je aan je kaart kan toevoegen. Om je kaartje nog unieker en persoonlijker te maken kun je sluitzegels, gekleurde enveloppen, adresstickers en luxe papiersoorten toevoegen. 

Snel en gemakkelijk de geboorte bedankkaartjes versturen 

Nadat de kaartjes zijn gemaakt wil je ze natuurlijk gaan verzenden naar familie en vrienden, dit gaat bij Kaartje2go erg snel en gemakkelijk. Als je je geboortekaartjes via Kaartje2go hebt verstuurd kun je gemakkelijk hetzelfde adressenbestand gebruiken voor het versturen van de bedankjes. Als dit niet het geval is kun je snel alle adressen verzamelen via een digitaal adresverzoekje. Je verstuurt vanaf nu eenvoudig vanuit jouw account via Whatsapp, social media of e-mail een digitaal adresverzoekje. Stuur je vrienden en familie een verzoekje en de adressen staan meteen in je account.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.