Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartje hond

In verwachting? Gefeliciteerd! Een van de leukste to do’s op je lijstje is het kiezen van de geboortekaartjes.Wat dacht je van een geboortekaartje met hond? Een hond is immers een mens beste vriend en volwaardig lid van het gezin. Ook hebben honden simpelweg iets schattigs en grappigs over zich, wat een kaartje nog leuker maakt. Kies je favoriete ontwerp, bewerk de kaart en vraag meteen een gratis proefdruk aan.

Welk geboortekaartje met hond kies jij?

Scrollend door onze collectie hond geboortekaartjes, kom je al gauw tot de ontdekking dat de keuze groot is. Bij Kaartje2go vind je geboortekaartjes met hond in het blauw en roze, maar ook in het groen, bruin en wit. Ook de stijl verschilt per kaart: van honden in silhouet tot een tekening in waterverf. Wil je zeker weten dat de ontvangers ‘ah’ roepen, zodra ze de envelop openen? Filter dan op lieve geboortekaartjes. Natuurlijk hebben we ook stoere geboortekaartjes met hond.

🐶 Tip: Veel toekomstige ouders vinden het makkelijker een kaartje te kiezen als ze de naam van hun kleine pup op de voorkant zien staan. Verklap de babynaam daarom alvast aan onze generator en ontdek hoe deze staat op al onze geboortekaartjes.

Geboortekaartje hond: zet je trouwe viervoeter in de schijnwerpers

Wat is er nou leuker dan een kiekje van je kleintje op de voorkant van het geboortekaartje? Juist, een foto met de pasgeborene én jullie hond. Je viervoeter heeft er immers een broertje of zusje bijgekregen en is - net als jullie - apetrots! Voeg de foto’s toe aan een geboortekaartje met hond of gebruik ze als uitgangspunt voor een zelfgemaakte kaart. Start met een blanco kaart en maak een uniek ontwerp of voeg ze toe aan onze fotokaarten. Voor welke optie je ook kiest: de ontvangers kijken vast verrast op als ze die snoetjes naast elkaar zien.

Kom je iets tegen wat het geboortekaartje helemaal perfect zou maken, maar kun je deze kleine aanpassing niet zelf doorvoeren? Neem contact op met ons klanttevredenheidsteam en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Vergeet trouwens niet om aandacht te besteden aan de achterkant van de kaart en alle tekst aan de binnenkant naar wens aan te passen. De mooiste teksten voor geboortekaartjes hebben we ter inspiratie voor je bijeengesprokkeld.

Veelgestelde vragen over geboortekaartje met hond versturen

Met onze online kaartmaker is het personaliseren van geboortekaartjes kinderspel.

  1. Kies je favoriete geboortekaartje uit de collectie en kies op ‘Kaart bewerken’. 
  2. In de kaartmaker voeg je de leukste figuren, achtergronden en kaders toe aan je kaart. Zelfs de grootte en doorzichtigheid van het ontwerp kun je veranderen.
  3. Maak de kaart nog persoonlijker met een foto, die je toevoegt uit je eigen bestanden. Of zet bijvoorbeeld een pootafdruk en een babyvoetje naast elkaar om de kaart nog leuker te maken en voeg een leuke tekst toe.
  4. Vergeet niet alle info (naam van je baby, geboortedatum, je contactgegevens) op de geboortekaart te zetten.
  5. Klaar om te bestellen!

Ja dat kan! Een geboortekaartje versturen is een bijzondere aangelegenheid. Je doet het namelijk maar één of een aantal keren in je leven. Je wilt dan ook dat het kaartje perfect is, en dat begrijpen we. Daarom kun je bij Kaartje2go een gratis proefdruk bestellen. Wij sturen dan het geboortekaartje naar je op, samen met voorbeelden van onze papiersoorten en envelopkleuren. Zo kun je gemakkelijk zien of de kleuren tot hun recht komen en voelen welke soort papier het best past. Gaat de staart van je hond ook van tevredenheid kwispelen? Dan kunnen de geboortekaartjes met hond de deur uit!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.