Ga naar de inhoudGa naar het filter
Geboortekaartjes bloemen

Fleurige geboortekaartjes met bloemen

Hier vind je de allermooiste geboortekaartjes met fleurige bloemen. Kies je favoriete ontwerp, bewerk de kaart en vraag meteen een gratis proefdruk aan.

De mooiste geboortekaartjes met bloemen

In onze weelderige bloemenweide vind je allerlei bloemen geboortekaartjes. Loop er eens doorheen om de verschillende stijlen te ontdekken. Wat dacht je van een kleurrijk geboortekaartje met wilde bloemen? Of een minimalistisch geboortekaartje waarbij de naam van jullie kindje samen met een waterverf illustratie het middelpunt is. Ook kun je kiezen uit bloemen geboortekaartjes in combinatie met dieren, zoals een konijn, flamingo of olifant. Bloemen geboortekaartjes zijn er in allerlei kleuren: van natuurtinten zoals bruin en groen tot wit, oudroze en lichtblauw. Krijgen jullie een meisje? Geboortekaartjes met droogbloemen, madeliefjes of aquarel zijn dan een fleurige mogelijkheid. 

Bekijk ook onze andere geboortekaartjes: natuurlijk, met bomen of botanische stijl.

Dé trend van 2024: Geboortekaartjes bloemen

Weelderige bloemenweides, bloeiende rozenstruiken en vrolijke lentebloesem: iedereen wordt blij van bloemen. En voor onze geboortekaartjes met bloemen geldt hetzelfde! Onze ontwerpers bloeiden helemaal op tijdens het maakproces, en dat zie je terug in onze fleurige collectie. Kies lieflijke madeliefjes, ga voor zonnige klaprozen of ontdek welke geboortebloem bij jullie kindje past. Eén ding is zeker: deze bloemige geboortekaartjestrend is niet voor muurbloempjes.

Zet de bloemetjes buiten: zo kun je bloemen geboortekaartjes maken

Als je een mooie geboortekaart hebt gevonden, kun je de kaart aanpassen. Dat is heel makkelijk in onze kaartmaker:

  • Klik op ‘Kaart bewerken’ en je kunt de bloemetjes buiten zetten. 
  • Tussen onze figuren vind je de leukste illustraties. Voeg extra bloemen aan de kaart toe of kies juist voor andere figuren. 
  • Wil je een eigen foto of illustratie op de kaart? Dat is mogelijk door je eigen foto te uploaden. 
  • Voeg een geboortetekst toe en je kaart is klaar om verzonden te worden. 

Waar laat je de fleurige geboortekaartjes met bloemen bezorgen?

Nu jouw bloemen geboortekaartjes klaar zijn, kunnen ze besteld en verstuurd worden. Voor alles geldt: als je op een doordeweekse dag voor 21:00 uur besteld, worden de kaartjes dezelfde dag nog verzonden. Je kiest en wij zorgen voor de bezorging, zodat je als een roos kunt slapen. 

Bij Kaartje2go kun je een bloemen geboortekaartje als gratis proefdruk bij jou thuis laten bezorgen. Zo kun je met eigen ogen bekijken of bijvoorbeeld de papiersoort en het ontwerp helemaal zijn zoals je wilt. Klik op ‘Proefdruk bestellen’ en het pakketje valt snel op de deurmat.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.