Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaart vriendin

Liefste, beste, leukste. Als het erop aankomt zijn er maar weinig mensen met wie je zoveel plezier beleeft als je vriendinnen. Of het nu een jeugdvriendin, een werkvriendin of jouw bestie is, ze verdienen allemaal een fijne verjaardag. Stuur daarom nu een kaart voor de verjaardag van je vriendin en bezorg haar een spetterende dag!

Verjaardagskaart vriendin maken

Je kent haar al je hele leven of misschien kennen jullie elkaar pas sinds kort. Hoe dan ook, deze vrouw heeft een bijzondere rol in jouw leven. Het is jouw vriendin, jouw BFF - best friend forever, jouw gezelschap waarmee je kunt lachen en huilen. Ze is de lieve vriendin die je troost, de grappige vriendin die je aan het lachen maakt - altijd. En de gezellige vriendin met wie je heerlijk kunt kletsen op het terras. Binnenkort is ze jarig en dit is jouw moment om haar eens lekker te verwennen.

Echte vriendschap is maar moeilijk in woorden uit te te drukken. Maar met een kaartje tover je zeker een glimlach op haar gezicht. Zo maak je zelf een leuke verjaardagskaart voor je vriendin, met unieke verjaardagswens.

  1. Kies een kaart uit de collectie die sprekend bij haar past. Kies bijvoorbeeld een bepaalde stijl of thema. Heeft ze humor? Stuur dan een verjaardagskaart met humor naar je vriendin. Houdt ze van dieren? Maak dan een verjaardagskaart met dieren. Is ze stoer of juist stijlvol? Gebruik de filters om te vinden wat bij haar past. 
  2. Heb je de kaart gevonden? Klik dan op “kaart bewerken”. Je kunt de verjaardagskaart meteen persoonlijk en uniek maken door je eigen foto toe te voegen. Upload je eigen foto bijvoorbeeld van toen jullie samen aan het wijnen waren, een leuke selfie of een spannende foto van een gezellig avontuur.
  3. In de kaartmaker kun je de kleuren, lettertypes en achtergrond aanpassen. Voeg eventueel een figuur of kader toe om hem nog persoonlijker te maken.
  4. Schrijf een persoonlijke verjaardagswens in de kaart. Een leuk verhaaltje of redenen waarom je zoveel van haar houdt bijvoorbeeld. Staat deze vriendin wat verder van je vandaan? Dan kun je het simpel houden en hoera, gefeliciteerd met je verjaardag erin zetten of iets anders wat bij jou past. Bekijk ook onze verjaardagswensen voor een vriendin.
  5. Ben je klaar met maken? Dan is het tijd om de kaart te bestellen.

Vriendin verrassen met een kaart + cadeau

De kaart voor de verjaardag van je vriendin is al een hele verrassing. Maar je kunt het nog veel leuker maken door een cadeau bij je kaart te bestellen. Geef haar bijvoorbeeld een verjaardagskaart met chocolade erbij, of een heerlijke fles wijn. Of wat dacht je van heerlijke thee, bloemzaadjes of een leuk boek? Bekijk hier alle cadeaus voor de verjaardag van een vriendin.

Je kunt natuurlijk ook zelf wat verzinnen of een tegoedbon geven. Bekijk ons blog voor de beste cadeaus voor een vriendin.

Kaart verjaardag vriendin sturen

De kaart voor je vriendin haar verjaardag kun je eenvoudig rechtstreeks door ons laten versturen. Kies haar adres en de verzenddatum en wij versturen jouw kaart op het juiste moment. Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, wordt je kaart nog dezelfde dag verstuurd. In 95% van de gevallen bezorgd PostNL de kaart al de volgende dag - en tover jij een glimlach op het gezicht van je vriendin.

Wil je de kaart liever zelf geven, samen met een dikke knuffel? Ook dat kan. Laat de kaart als pakketje bij je thuisbezorgen en je kunt de kaart zelf overhandigen - zonder adres erop. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.