Ga naar de inhoudGa naar het filter

Leeftijd op je kaart

Wil je in één klik zien hoe de leeftijd van de jarige op een verjaardagskaart staat? Vul de leeftijd in en je ziet het feestelijke getal meteen op onze kaarten verschijnen. Hoera!

De juiste leeftijd op je kaart

In één klik zien hoe de leeftijd van het feestvarken op de verjaardagskaart komt te staan? Vul de leeftijd in en zie meteen op welke kaart hij er het meest uit springt.

Verjaardagskaarten met leeftijd

Sommige verjaardagskaarten zijn perfect voor iemand van 50, terwijl andere kaartjes juist veel beter bij een feestvarken van 18 passen. Met onze handige leeftijd generator vind je in no time een verjaardagskaart die perfect bij de leeftijd én de jarige past. Vul de leeftijd hierboven in en klik op ‘Bekijk kaarten’. Nu zie je alle verjaardagskaarten met je gekozen leeftijd erop. Makkelijk toch?

Op zoek naar de perfecte kaart

Nadat je de leeftijd hebt ingevuld komen alle verjaardagskaarten met jouw gekozen leeftijd erop tevoorschijn. Gebruik vervolgens ons handige filtermenu om kaartjes te vinden die he-le-maal bij het feestnummer passen. Ga bijvoorbeeld voor verjaardagskaarten met bloemen of kaartjes met een gezellig drankje erop. Hieperdepiep… hoera!

Een verjaardagskaart met de leeftijd van de jarige is natuurlijk extra toepasselijk. Wil je dit feestelijke getal graag terugzien op de voorkant van je kaart? Gebruik dan onze leeftijd generator om meteen te zien hoe de gekozen leeftijd op alle verjaardagskaarten staat.
Het werkt zo:

  1. Vul de leeftijd van de jarige in en klik op ‘Bekijk kaarten’. Nu zie je de leeftijd op alle kaartjes verschijnen.
  2. Kies het verjaardagskaartje waarop de leeftijd van de jarige het mooiste uit de verf komt.
  3. Klik op ‘Kaart bewerken’ om de kaart in kaartmaker te personaliseren. Upload bijvoorbeeld een vrolijke foto of voeg feestelijke figuren toe. Je kunt ook de bestaande elementen aanpassen, kleuren wijzigen of de achtergrond veranderen. 
  4. Klaar met bewerken? Bestel je kaart eenvoudig en verras de jarige!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.