Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaart dochter

Gefeliciteerd, je dochter is jarig! Het is alsof ze gisteren nog in jouw armen lag. Dat de tijd zo snel gaat, is een goede reden om haar deze verjaardag te feliciteren. Met een mooie wens voor dit nieuwe levensjaar. Want als je van iemand houdt, kun je dat niet genoeg delen. Je dochter feliciteren doe je natuurlijk met een verjaardagskaart van Kaartje2go.

Feliciteer met een ‘verjaardagskaart dochter’

Een telefoontje, appje of mailtje.. er zijn genoeg manieren om je dochter te feliciteren. Maar zeg nou zelf, er is niks leuker dan een verjaardagskaart. Het jarige gevoel dat je dochter krijgt als ze op haar verjaardag naar de deurmat loopt en daar een kaart ziet liggen. Nieuwsgierig bekijkt ze de kaart. Ze ziet een leuk ontwerp, een mooie tekst en een lieve afzender: haar ouder(s). Wat een verjaardagskaart voor je dochter dus zo leuk maakt, is dat het écht een verrassing is. Het geeft haar echt een jarig gevoel en het zet haar in het zonnetje. De kaart kan ze nog heel lang bewaren, om op een later moment erbij te pakken en terug te denken aan de fijne verjaardag.

Een verjaardagskaart voor je (schoon)dochter maken

Verzend je de kaart met Kaartje2go dan is het niet alleen leuk om een kaart te krijgen, maar ook om een verjaardagskaart voor je dochter te maken. Je maakt een kaart online, voert het adres van je dochter in en wij zorgen ervoor dat de kaart in haar brievenbus terecht komt. Werkt dat echt zo simpel? Ja echt! Je begint met het kiezen van een ontwerp. We hebben veel verschillende ontwerpen. Er zit zeker wat voor jou en jouw dochter tussen. Je brengt passende ontwerpen naar voren door een stijl in het filtermenu te kiezen. Zo kun je kiezen voor een stijlvolle verjaardagskaart, klassiek of juist modern. Of past een vintage kaart beter bij deze belangrijke vrouw in je leven? Na het kiezen van een ontwerp kun je de kaart aanpassen. Dat doe je met onze kaartmaker. Je kunt het heel simpel houden door alleen een tekst op de kaart te schrijven. Een ‘gefeliciteerd met je verjaardag’ kan al genoeg zijn. Je kunt ook een langere tekst schrijven. Bijvoorbeeld een verhaaltje waarin je terugkijkt op het afgelopen jaar. Of een mooie verjaardagswens voor het jaar dat komen gaat. 

De ‘verjaardagskaart dochter’ personaliseren

Wil je jouw dochter verrassen met een gepersonaliseerde verjaardagskaart? Ook dat kan! De kaartmaker geeft je toegang tot allerlei leuke figuren en kaders. Hiermee geef jij je eigen draai aan de kaart. Het werkt heel simpel: je selecteert een figuur of kader, kiest de grootte die je voor ogen hebt en sleept het naar de juiste plek op de kaart. Dat kan voorop of aan de binnenzijde van de kaart. Ook kun je eigen foto’s en plaatjes toevoegen aan de kaart. Denk aan foto’s van je dochter toen ze klein was of een foto van jou/jullie met haar. Zoals je leest, geeft de kaartmaker je de mogelijkheid om er een mooie eigen verjaardagskaart van te maken!

De kaart makkelijk en snel versturen

Je hebt een mooie kaart gemaakt. Nu is de kaart klaar om verzonden te worden. Bestel je voor de eerste keer een kaartje bij ons? Dan krijg je de kaart van ons cadeau. Voor de verzending heb je natuurlijk het adres van je dochter nodig. Vergeet het adres niet op te slaan in het adresboek van je account, zodat je het de volgende keer kunt selecteren. Kies een verzenddatum en wij verzorgen de rest. Wij geven de kaart aan PostNL. In 95% van de gevallen heeft je dochter de kaart de volgende dag in huis. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.