Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaart voor senioren

Waar maak je iemand op gevorderde leeftijd blij mee op zijn of haar verjaardag? Juist, een verjaardagskaart. Een kaart is persoonlijk en verrassend leuk om te ontvangen én maken. Zeker voor senioren mag het bereiken van een nieuwe leeftijd gevierd worden. Het maakt dus niet uit of de ontvanger de 60-jarige leeftijd bereikt, 70 jaar of 90 wordt. Een verjaardagskaart op de deurmat doet het op iedere leeftijd goed.

Verjaardagskaarten voor ouderen

Verras je oudere familielid of kennis met een verjaardagskaart

Je wilt een opa of oma, de buurman op de hoek of een oudtante feliciteren met zijn of haar verjaardag. Een kaartje is daar dé manier voor. Zet er een leuke tekst op en je tovert een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Je bereikt het verrassingseffect dat toch een beetje bij een verjaardag hoort. Vanuit jou is het een mooi gebaar om te laten zien dat je aan de jarige denkt. Vaak wordt dat op hogere leeftijd extra gewaardeerd. Het fijne is dat een verjaardagskaart altijd kan: of de senior nu het pensioen thuis doorbrengt, er veel op uit gaat of op reis is. Het enige wat je nodig hebt is de kaartmaker van Kaartje2go en het adres van de jarige.

Verjaardagskaarten voor de oudere vrouw of man

Een andere manier om een persoonlijke verjaardagskaart voor een oudere vrouw of man te maken, is door te kiezen voor een stijl die bij de jarige past. Een selectie maken is bij Kaartje2go heel makkelijk. Je kiest in het filtermenu voor het geslacht en selecteert daarna wat jij bij de jarige vindt passen. Dat kan een bepaalde stijl zijn, zoals klassiek of modern. Of juist een thema, zoals confetti of kunst. Wil je een specifieke leeftijd op de kaart vermelden? Ook dat kan bij Kaartje2go. Selecteer in het menu de optie ‘leeftijd aanpasbaar’, kies een kaart en bewerk de leeftijd in de kaartenmaker. In diezelfde kaartenmaker voeg je een leuke tekst toe. Zo eenvoudig is het om een oudere vrouw of man te verrassen!

Personaliseer een verjaardagskaart met een foto

Verjaardagskaarten dragen hoe dan ook bij aan het jarige gevoel. Wil je daar nog een schepje bovenop doen, dan kun je ervoor kiezen de kaart nét wat persoonlijker te maken. Er is namelijk niets zo persoonlijk als een verjaardagskaart met foto. Een foto van een mooi moment kan speciale herinneringen oproepen. Kies een foto van een mooi moment of plaats een selfie met opa of oma op de voorkant. Dat geeft een verjaardagskaart net dat beetje meer. In de kaartmaker van Kaartje2go voeg je heel eenvoudig een foto aan de kaart toe. Upload de gewenste foto en plaats hem op de kaart. Voorop of juist aan de binnenkant: de keuze is aan jou. 

Een verjaardagskaart voor een senior versturen

Een kaart aan een senior versturen is via Kaartje2go heel makkelijk. Met een paar klikken kun jij iemand op zijn of haar verjaardag verrassen. Je kiest en bewerkt de kaart, voert het adres en de gewenste verzenddatum in en klikt op verzenden. Vervolgens zorgt Kaartje2go ervoor dat de kaart bij de jarige terechtkomt. Je hoeft er dus niet eens de deur voor uit om een verjaardagskaart te versturen. Een klein gebaar met groot plezier als gevolg. Zo makkelijk kan een oudere verrassen zijn!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.