Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaart zoon

Het is feest! Je zoon is jarig. Of het nu een tiener of volwassen man is, de tijd gaat veel te snel. Je wilt hem natuurlijk graag feliciteren met zijn verjaardag. Er gaat dan ook niks boven een verjaardagskaart. Je maakt en verstuurt je verjaardagskaarten in een paar klikken bij Kaartje2go.

Je zoon feliciteren met een verjaardagskaart

De leukste verjaardagskaarten voor een man vind je bij ons. Speciaal voor het feliciteren van je zoon hebben we diverse kaarten. Door het filtermenu te gebruiken, maak je eenvoudig een selectie van de kaarten. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een verjaardagskaart in een specifieke stijl, zoals stoer, humoristisch of klassiek? Dan selecteer je dit in het filtermenu. Dit geldt ook voor het thema. Je kunt kiezen voor onder andere feestelijke kaarten met confetti of typografische verjaardagskaarten. En houdt jouw zoon wel van een biertje? Dan zijn de verjaardagskaarten met bier misschien wel een leuke optie. Op deze manier wordt het kiezen van de perfecte kaart voor je zoon een makkie!

Een persoonlijke verrassing voor je zoon

Geef de verjaardagskaart voor je zoon een extra persoonlijk tintje door de kaart te personaliseren. Dit kan al heel simpel door zijn nieuwe leeftijd op de kaart te zetten. Wil je een stapje verder, dan kun je een foto van je zoon toevoegen aan de kaart. Dit doe je eenvoudig met onze kaartmaker. In de kaartmaker vind je ook toffe illustraties, de mogelijkheid om andere afbeeldingen te uploaden en teksten op de kaart te zetten. Is je zoon nog jong? Dan is speelgoed een leuk idee. Een boek of chocolade doet het ook altijd goed. Het cadeau eenvoudig aan de bestelling van je kaart toe.

Tekst verjaardagskaart zoon

Wat schrijf je op een verjaardagskaart voor je zoon? Dat is helemaal aan jou. Een simpele felicitatie is al leuk om te ontvangen. Je kunt dit aanvullen met een mooie verjaardagswens voor het komende levensjaar. Of gooi wat humor in de strijd om er een grappige tekst van te maken. Ook kun je in de tekst terugblikken op het afgelopen jaar. Je leest het: ook met de tekst kun je een verjaardagskaart helemaal naar wens maken. Maar voor welke tekst je ook voor kiest, je zoon zal er ongetwijfeld blij mee zijn.

Kijk voor meer inspiratie bij onze teksten voor op een verjaardagskaart

Verjaardagskaart zoon versturen

Je hebt een kaart gemaakt en misschien zelfs een cadeautje uitgekozen. Dan is het nu tijd om te verzenden. Wanneer je voor het eerst bestelt, krijg je je eerste kaart cadeau. Of je nu voor het eerst bestelt of niet, de verzending werkt heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen, is het adres invoeren en een verzenddatum kiezen. Heb je al eerder een kaart verstuurd naar dit adres, dan kun je het makkelijk selecteren via het adresboek in je account. Is je zoon morgen jarig? Vergeet dan niet om voor 20.00 uur te bestellen. De kaart wordt dan vandaag nog verzonden. In 95% van gevallen ligt de kaart al de volgende dag op de deurmat. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.