Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaart broer

Je bent op zoek naar een manier om je broer te feliciteren met zijn verjaardag. Bijvoorbeeld omdat het feestje later komt of omdat je er niet bij kan zijn. Een verjaardagskaart is natuurlijk dé manier om je verjaardagswensen over te brengen. Kies een ontwerp dat bij jouw broer past en schrijf er een leuke boodschap op. Zo’n kaartje is een leuke verrassing en het laat de jarige nóg meer jarig voelen. Naast taart en slingers hoort een kaartje gewoonweg bij een verjaardag. Dus waar wacht je nog op? Maak een verjaardagskaart voor je broer!

Verjaardagskaarten voor je broer of zwager

De leukste verjaardagskaarten voor je broer of zwager vind je bij Kaartje2go. Je hebt keuze uit diverse ontwerpen. Het versturen van een verjaardagskaart begint bij het kiezen van een toffe kaart. Kies bijvoorbeeld voor een kaart met mannenhumor om hem even flink te laten lachen. Dat kan in de vorm van een grappige afbeelding, tekst of een combinatie daarvan. Past een stijlvolle of moderne kaart beter bij hem? Dan kies je voor één van de kaarten in die stijl. Je maakt een selectie door jouw wensen in het filtermenu aan te vinken. Kies vervolgens de kaart die jij het best bij je broer vindt passen. Met de kaartmaker schrijf je er een leuke, grappig of mooie verjaardagswens op. Zo simpel is het om jouw broer te verrassen.

Personaliseer een kaart voor de verjaardag van je broer

Wil je de kaart voorzien van een persoonlijkere touch? Dan kun je het ontwerp van de kaart personaliseren. Dat kan op verschillende manieren: met illustraties, een foto of kaders.

  • Illustratie(s) toevoegen

In de kaartmaker heb je keuze uit illustraties in allerlei thema’s. Slingers, cijfers, bloemen, dieren: het is er allemaal. Selecteer een figuur en plaats hem op de plek en in de grootte die jij wilt.

  • Een kaart met foto

Er is niets persoonlijker dan een foto van (jou en) je jarige broer. Met de kaartmaker voeg jij eenvoudig een foto aan de kaart toe. Het werkt heel simpel: kies een foto, upload hem en plaats de foto op de kaart. Pas op dat je niet in memory lane verzand! ;)

  • Kaders

Je kunt kaders altijd gebruiken, maar ze zijn extra leuk als er een foto op de kaart staat. Kies één van de kaders in de kaartmaker en schuif het kader om de foto heen.

Gefeliciteerd broer! en andere teksten

Een verjaardagskaart is natuurlijk niets zonder een leuke, grappige of mooie tekst. Je kunt een tekst ‘als gefeliciteerd broer(tje)’ op de kaart schrijven en dit aanvullen met een persoonlijke tekst. Het schrijven van zo’n verjaardagswens kan best moeilijk zijn. Onze tip: schrijf iets over het afgelopen jaar en/of denk na over wat je je broer dit jaar toewenst. Wil je nog meer inspiratie? Kijk dan eens bij de verjaardagsteksten.

Verjaardagskaart broer versturen met Kaartje2go

Een verjaardagskaart aan je broer sturen was nog nooit zo makkelijk. Je kiest of maakt een ontwerp, voorziet de kaart van een leuke tekst en vult het adres in. Vervolgens zorgt Kaartje2go ervoor dat jouw felicitatie in de brievenbus van je broer terechtkomt. Zelfs wanneer de winkels al dicht zijn, want Kaartje2go is 24/7 open. Je maakt dus op elk gewenst moment van de dag een verjaardagskaart voor jouw broer of zwager. Bestel je voor 20.00 uur? Dan wordt de kaart diezelfde dag nog verzonden. 

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.